UPDATE Nicolae Badalau, presedinte executiv PSD, audiat luni ca martor intr-un dosar DNA: Habar n-am despre ceea ce era acolo / Adrian Tutuianu, seful comisiei SRI, a fost si el luni la Directia Anticoruptie

de G.S.     HotNews.ro
Luni, 19 iunie 2017, 9:46 rechizitorii


Niculae Badalau
Foto: Facebook
Presedintele executiv al PSD, Nicolae Badalau, a fost luni dimineata la DNA, acesta spunand ca a fost audiat ca martor intr-un dosar de coruptie, transmite Digi 24.

UPDATE 14:05 Nicolae Badalau a declarat ulterior ca in opinia sa este o "pura intamplare" faptul ca a fost chemat la DNA in contextul scandalului politic din PSD.

Acesta a precizat ca a fost citat in calitate de si a fost intrebat despre "doua subiecte" cu care nu a avut "nicio legatura": unul legat de surparea autostrazii Orastie si al doilea daca se "cunoaste cu o persoana".

"Consider ca e pura intamplare", a precizat el, adaugand ca "motiunea de cenzura va trece cu un scor extrem de substantial".


UPDATE 10.39 Tutuianu nu a stat mult la sediul DNA, la plecare el spunand ca a fost audiat ca martor si ca este vorba de un dosar din perioada cand era presedinte al CJ Dambovita.

"Este vorba despre fapte ale altora, nu cunosc continutul dosarelor. Am spus ce am avut de spus, am consemnat intr-o declaratie de o pagina si jumatate. (...) Nu stiu, chiar nu stiu cine este vizat. (...) Formularea generica pe citatia trimisa mie este martor intr-un dosar cu fapte de coruptie. Am fost intrebat de doua firme si de o anumita lucrare publica, care nu era a Consiliului Judetean. La vremea respectiva eu eram presedinte al Consiliului Judetean . (...) Lucrarea era pe un drum national, in judetul Dambovita", a declarat Tutuianu, potrivit Agerpres.

UPDATE 10.13 Senatorul Adrian Tutuianu, presedintele comisiei SRI a venit si el la sediul Directiei Anticoruptie, potrivit sursei citate. Tutuianu nu a raspuns la nicio intrebare privind prezenta sa la DNA. Nu se stie in acest moment daca exista vreo legatura cu audierea lui Badalau.

Senatorul PSD Nicolae Badalau, fost presedinte al Consiliului Judetean Giurgiu, nu a dat amanunte despre dosarul in care a dat declaratii.

Badalau, practic numarul doi in PSD, a venit insotit de fiul sau. 

"M-au intrebat daca cunosc o anume speta. Nu, absolut nu am avut nicio legatura. Nu stiu daca este dosar nou sau vechi. Habar n-am despre ceea ce era acolo", a declarat el, la iesirea de la DNA, potrivit stiripesurse.ro.

In octombrie 2013, DNA anunta ca a inceput urmarirea penala fata de Badalau, acuzat de trafic de influenta in favoarea unei firme. Aceasta era implicat, alaturi de alte circa 100 de companii intr-un dosar de evaziune fiscala de 50 milioane de euro.






Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.





























3902 vizualizari

  • +21 (21 voturi)    
    Cu fiul? (Luni, 19 iunie 2017, 9:57)

    Ursuletul de Plus [utilizator]

    Ce face, il pregateste pentru viitor, sa vada copilul cum e la DNA?
    • +3 (3 voturi)    
      nu e asa rau (Luni, 19 iunie 2017, 10:29)

      GeorgeT [utilizator] i-a raspuns lui Ursuletul de Plus

      Intri , iesi , , ramai cu banii furati oricum, si respectul natiunii, ca esti oma care "se descurca"..
      Principalul este sa pari ca faci ceva si pentru comunitate si restul merge de la sine ...
  • +6 (6 voturi)    
    asa zic toti... (Luni, 19 iunie 2017, 10:03)

    Dr.Mythnick [utilizator]

    asa zic toti...
    • +1 (1 vot)    
      cred ca... (Luni, 19 iunie 2017, 11:34)

      mariusssss [utilizator] i-a raspuns lui Dr.Mythnick

      a inceput! Vine Maturoiul!
  • +9 (9 voturi)    
    Aoleu (Luni, 19 iunie 2017, 10:17)

    qwertyuiop [utilizator]

    Nea Nicu, pai bine ma nene, asa?
    Ieri erai zimbru, acum stai tacut ca timbrul?
    Ti-au cam luat piuitul, huh?
    Se vede treaba ce "dreptate" va tine pe toti uniti.
    Coruptilor!
  • +3 (3 voturi)    
    Comment sters de user (Luni, 19 iunie 2017, 10:24)

    polonyca [anonim]

  • +2 (2 voturi)    
    Strins uniti in jurul partidului (Luni, 19 iunie 2017, 10:53)

    un_moftangiu [utilizator]

    Pina la motiune toti suntem curati ca lacrima, Batista curata, unghiile taiate, barba rasa la sange si (dupa caz) cordeluta pe cap. Si daca intreaba cineva: nimeni nu este, nu a fost si mai ales nu va fi corupt in PSD.

    Gata pentru oaspeti? Oare cine o suna la usa? A! UDMR-ul! Poftiti, intrati, faceti-va comozi.....
  • +6 (6 voturi)    
    Clasic (Luni, 19 iunie 2017, 11:49)

    omezu [utilizator]

    Asa incep toti...ca martori :))
  • +6 (6 voturi)    
    Nici o problema, (Luni, 19 iunie 2017, 11:53)

    Aphex [utilizator]

    Maine din martor devine inculpat. Sa vezi cum isi aduce aminte..


Abonare la comentarii cu RSS
Contributors
Euractiv


Proiect sustinut de Fundatia Konrad Adenauer
Proiect finantat de Uniunea Europeana
Proiectul "Implicare si simplificare. Instrumente online in sprijinul luptei anticoruptiei" este finantat de Uniunea Europeana prin Programul Facilitatea de Tranzitie 2007/19343.01.11 - Consolidarea sprijinului societatii civile in lupta impotriva coruptiei.

Aceasta sectiune nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor.

Pentru eventuale informatii si sesizari legate de proiectele PHARE contactati: cfcu.phare@mfinante.ro

Pentru informatii despre celelalte programe finantate de Uniunea Europeana in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati adresa web a Centrului de Informare al Comisiei Europene in Romania.
Dosare inchise cu sentinte definitive
Sesizarea ta aici

Ai cunostinta de un act de coruptie? Ne poti trimite aici informatii despre acesta, precum si fisiere audio, video sau documente legate de caz.


Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by