"Judecatori de onoare" - stenogramele coruptiei. Au luat 55.000 de euro spaga si i-au dat inapoi pentru ca n-au rezolvat dosarul/ Judecatoarea Dinu Viorica: Pai, nu vezi ca nu conteaza ca a venit USL -ul la putere. Pentru spaga te leaga

de D.T, C.P     HotNews.ro
Vineri, 15 martie 2013, 13:24 Dosare Anticoruptie


HotNews.ro va prezinta cele mai relevante fragmente din referatul procurorilor DNA in cazul celor doua judecatoare de la Tribunalul Bucuresti, Antonela Costache si Viorica Dinu, arestate preventiv vineri dimineata sub acuzatia ca ar fi primit mita de la fratele omului de afaceri Dinel (Staicu) Nutu. Dosarul lui Dinel Staicu, in care este acuzat pentru fraudarea Transgaz , se judeca la Tribunalul Bucuresti. Alaturi de judecatoare, au mai fost arestati preventiv alti patru inculpati. Din referat rezulta ca judecatoarele fie rezolvau dosare personal, fie apelau la adevarate retele care implicau alti judecatori, grefieri (utilizati la manipularea sistemului informatic pentru a ocoli repartizarea aleatorie a dosarului) si  avocati. Ca amanunt de culoare, o judecatoare returneaza presupusa spaga deoarece n-a reusit sa rezolve dosarul. Procurorii subliniaza in referat cum a ajuns coruptia mod de viata pentru cele doua judecatoare, care se temeau de actiunile DNA.
  • „Dacă se duce la DNA., hm? De ce i-a promis sume aşa de mari?”, „Tre’ să aveţi grijă! Aveţi grijă, că DNA -u’ e în foc continuu!”.
  • Judecatoarea Dinu despre dosarul Nelu Iordache: „La recurs nu ştiu, n-ai nici o şansă. Pe cuvântul meu! Ştii ce se întâmplă? Sunt foarte speriată pentru că e dosar monitorizat din afară…”
  • „Cu cât ştiu mai mulţi, cu atât iese un fâs! Eu ştiu de la fetele astea de la Curte. În momentul în care au venit două pile, nu servesc niciuna”.
Personajele implicate si acuzatiile procurorilor
  • Dinu Viorica, judecător la Tribunalul Bucureşti – Secţia a II-a penală: trei infracţiuni de trafic de influenţă, trafic de influenţă, în formă continuată (2 acte materiale) şi luare de mită
  • Costache Antonela Anemary, judecător la Tribunalul Bucureşti – Secţia a II-a penală: complicitate la infracţiunea de trafic de influenţă, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de luare de mită şi a infracţiunii de trafic de influenţă
  • Vasilescu Sorin, grefier arhivar la Tribunalul Bucureşti: luare de mită, a complicităţii la infracţiunea de luare de mită şi a complicităţii la infracţiunea de trafic de influenţă
  • Petre   Daniel Costel, avocat: complicitate la infracţiunea de luare de mită, pentru complicitate la infracţiunea de cumpărare a influenţei şi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de dare de mită
  • Petre   Daniela, sotia lui Petre   Daniel Costel: complicitate la infracţiunea de luare de mită şi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de cumpărare a influenţei
  • Raducan Ileana Alina avocat: două infracţiuni de dare de mită
  • Staicu Marian, fratele lui Dinel Staicu: dare de mită
Cele mai relevante pasaje din referatul procurorilor:
  • "In luna ianuarie 2013, Vasilescu Sorin, în calitate de grefier arhivar la Tribunalul Bucureşti, a primit suma totală de 5.000 euro, din care 1.500 euro de la Raducan Ileana Alina, avocat în Baroul Dolj, şi, respectiv, 3.500 euro, de la Petre   Daniel Costel, avocat în Baroul Bucureşti, în schimbul efectuării unui act contrar îndatoririlor de serviciu, în sensul manipulării sistemului informatic de înregistrare a cauzelor penale, astfel încât dosarul nr. 19797/300/2010/a13, privind recursul declarat de Nutu (fost Staicu) Dinel împotriva unei încheieri de menţinere a stării de arest preventiv, să fie repartizat la Completul C8R, compus din judecătorii Dinu Viorica, Costache Antonela Anemary şi Sipoteanu Cleopatra Ioana (...)
  • In luna ianuarie 2013, Petre   Daniel Costel a primit de la Staicu Marian, fratele inculpatului Nutu (fost Staicu) Dinel, suma de 60.000 euro, pentru ca, prin intermediul său, banii să fie daţi judecătorilor Tribunalului Bucureşti, învestiţi cu soluţionarea recursului declarat în dosarul nr. 19797/300/2010/a13, pentru pronunţarea unei hotărâri de punere în libertate a fratelui mituitorului. Din cei 60.000 de euro menţionată anterior, Petre   Daniel Costel şi Raducan Ileana Alina şi-au oprit suma de 5.000 de euro, pe care o remiseseră anterior grefierului Vasilescu Sorin, pentru manipularea sistemului de repartizare aleatorie a dosarelor. Diferenţa de 55.000 de euro a fost utilizată de avocatul Petre   Daniel Costel astfel: 10.000 euro i-a păstrat pentru sine iar 45.000 euro i-a remis, prin intermediul soţiei sale, Petre   Daniela, judecătorului Dinu Viorica. În schimbul sumei de 45.000 de euro, primite de la Petre   Daniel Costel şi Petre   Daniela, judecătorul Dinu Viorica a promis că, în calitate de membru al completului C8R al Tribunalului Bucureşti, va pronunţa o soluţie favorabilă inculpatului Nutu (fost Staicu) Dinel, în dosarul nr. 19797/300/2010/a13 (...)
  • In considerarea faptului că Dinu Viorica s-a prevalat de influenţa pe care a părut că o are asupra judecătorului Sipoteanu Cleopatra Ioana, membru în acelaşi complet de judecată, pentru a o determina să pronunţe o soluţie favorabilă inculpatului arestat Nutu (fost Staicu) Dinel, Petre   Daniela a promis judecătorului Dinu Viorica şi suma de 10.000 euro, pe care, ulterior, a obţinut-o cu ajutorul lui Petre   Daniel Costel. În dimineaţa zilei de 21.01.2013 Petre   Daniela a remis suma de 10.000 euro judecătorului Dinu Viorica. Deoarece demersurile de punere în libertate a lui Nutu (fost Staicu) Dinel au eşuat, în cursul serii de 21.01.2013, Dinu Viorica a restituit integral sumele de bani primite (45.000 euro şi 10.000 euro) avocatului Petre Daniel Costel (...)
  • În finalul discuţiei ambientale, cele două interlocutoare s-au referit la preţul unor haine de blană pe care le-au cumpărat, aspect care a evidenţiat situaţia financiară prosperă a acestora, în condiţiile în care tocmai perfectaseră detaliile privitoare la obţinerea unor foloase  rezultate din desfăşurarea unor fapte de corupţie. Astfel, Dinu Viorica a remarcat cât de frumoasă era haina pe care o purta Costache Antonela Anemary, ocazie cu care aceasta a precizat că a costat „o mie şi patru sute de euro”. La rândul său, Dinu Viorica i-a făcut cunoscut că deţine şi ea o haină de blană pe care a dat „trei mii cinci sute”, însă a menţionat că „n-am îmbrăcat-o niciodată…, deoarece e mare, e grea!”. (...)
  • Grefierul a promis şi că va intermedia o întâlnire între avocatul Raducan Ileana Alina şi judecătorul Costache Antonela Anemary, urmând ca cele două să discute în liftul Tribunalului Bucureşti, într-un interval de timp în care acesta se va bloca între etaje: „Şi dacă vrei să te vezi cu ea, i-a zis că, cică, s-ar bloca cu liftu’ până sus, la… aşa... Să bage avocata... ”. (...)
  • Deoarece pretenţiile grefierului Vasilescu Sorin i s-au părut exagerate („Da’ ăsta e… strigător la cer ce … ce a cerut şi, oricum, ă…”), Petre   Daniela a apelat la inculpata Dinu Viorica, pentru a-i solicita acesteia să discute cu Costache Antonela Anemary, scopul acestui demers fiind să o convingă să renunţe la serviciile lui Vasilescu Sorin astfel încât banii să nu mai fie remişi prin intermediul grefierului: „Da, spuneţi-i lu’ Antonela, spuneţi-i lu’ Antonela…”, „Ce spune ea şi vedeţi dacă se leagă ce v-am spus eu, ce i-a spus asta lu’ Sorin cu…”. Dinu Viorica a fost de acord că grefierul a pretins o sumă mult prea mare („Doamne! Păi, pentru ce vrea, fraţilor, cinci mii?”) şi că ar trebui să se renunţe la serviciile lui: „Mamă, Trebuie înlăturat! Înseamnă că eu am o poziţie…” (...)
  • În cadrul aceleiaşi întâlniri din data de 15.01.2013, Petre   Daniela i-a adus la cunoştinţă inculpatei Dinu Viorica, faptul că a introdus o cerere de eliberare şi pentru IORDACHE NELU, arestat preventiv într-un dosar penal instrumentat de  Direcţia Naţională Anticorupţie („Că-i mai bine aşa, că eu mă duc, că mâine vreau să bag şi cererea pentru Iordache, că sunt …[neinteligibil]… pe el …[neinteligibil]…”), situaţie faţă de care Dinu Viorica nu s-a plasat pe poziţia exprimării unui refuz de implicare a sa în derularea unor eventuale intervenţii, ci a afirmat doar că un asemenea demers nu poate avea succes  („La recurs nu ştiu, n-ai nici o şansă. Pe cuvântul meu! Ştii ce se întâmplă? Sunt foarte speriată pentru că e dosar monitorizat din afară…”). De asemenea, Dinu Viorica a motivat că ar fi fost atenţionată că intervenţiile în acest dosar sunt riscante: „…ce mi-au zis ăştia de la Curte”, „Şi au zis să: «Nu te băga, că nu, nu se…[neinteligibil]…»”.  (...)
  • În cuprinsul discuţiei cu Petre   Daniela, inculpata Dinu Viorica şi-a manifestat grija de a nu fi depistată, conştientizând că se află în rândul celor care încalcă legea şi regretând intransigenţa organelor judiciare în raport cu faptele de corupţie: „Păi, nu vezi că nu contează că a venit U.S.L.-ul la putere… Pentru şpagă te leagă”. Pe parcursul conversaţiei cu Petre Daniela, judecătorul Dinu Viorica a reiterat temerile de nu fi depistată, aşa cum a făcut-o şi cu prilejul discuţiei din ziua precedentă: „Da’, dacă asta vine mâine în Bucureşti şi-mi dă banii? Mi-e să nu-mi facă vreun flagrant, băi!”, „Dacă se duce la D.N.A., hm? De ce i-a promis sume aşa de mari?”, „Tre’ să aveţi grijă! Aveţi grijă, că D.N.A.-u’ e în foc continuu!”. (...)
  • Avocatul Petre   Daniel Costel a confirmat relatările soţiei sale, din cuprinsul întâlnirilor care au avut loc la datele de 15 şi 16 ianuarie 2013, privitor la modul în care Raducan Ileana Alina, avocata lui Nutu (fost Staicu) Dinel, a fost abordată de grefierul Vasilescu Sorin: „Şi zice: «Eu cu Antonela COSTACHE… este şefa mea şi sunt aşa!» şi se duce sus şi coboară, în cinci minute, zice: «Da, am vorbit cu şefa. Se rezolvă. O sută pentru ea şi cincizeci pentru mine»”, „La care asta zice: «Bine! Ok»”.
  • Petre   Daniel Costel a mai relatat că grefierul Vasilescu Sorin deoarece acesta ar fi lipsit de manierele din codul nescris al celor implicaţi în corupţie: „Doamnă, dacă ştiţi cum vorbeşte de ea!”, „Da. Doamnă, e nebun. I-am zis: «Mă, nu mai număra, mă, tu eşti tâmpit!»”, iar Dinu Viorica a achiesat la aceste aprecieri, argumentând că: „El nu le are cu elementele de cod, că nu ştie ce vremuri, el nu…”, „El e, săracu’, redus rău de tot!”. Totodată, Dinu Viorica şi-a exprimat regretul că nu poate discuta cu colega sa despre acest grefier: „… nu, nu pot să-i spun, pentru că Antonela e o prinţesă…”, „Îl foloseşte pentru tot felul de chestii. Are nevoie s-o ducă cu maşina, s-o…”, „Nu pot să-i spun Antonelei, pentru că dacă are imaginea despre el că, în sfârşit, o ajută şi nu-nţeleg de ce nu …[neinteligibil]…” (...)
  • Discuţia cu soţii Petre   a dobândit accente critice, în momentul în care interlocutorii au analizat comportamentul judecătorului Costache Antonela Anemary, Dinu Viorica apreciind că „A fost aiurea să ia Antonela jumătatea ta, fiindcă şi l-a pus pe completu’ ei”, iar Petre   Daniel Costel a găsit o explicaţie pentru aceasta: „De fomistă! Că nu, eu din ce ştiu e distrusă cu banii, mie îmi plac …[neinteligibil]…”. În final, judecătorul Dinu Viorica a găsit şi „partea bună” a comportamentului colegei sale, gândindu-se că nu va refuza suma de bani pe care urma să o primească: „E cheltuitoare şi nu cred că o să…”. (...)
  • Discuţia dintre judecătorul Dinu Viorica şi soţii Petre   Daniela şi Petre   Daniel Costel abundă în referiri la diverşi judecători, avocaţi şi intermediari implicaţi în acte de corupţie, cei trei interlocutori schimbând informaţii despre cine şi cu cine „lucrează”, dar şi despre judecători care ar fi „prea tâmpiţi” ca „să facă” bani, accentele filozofice ale conversaţiei fiind axate pe aceea că cei care dau şi primesc mită nu fac altceva decât „să mănânce o pâine”. (...)
  • Astfel, Petre   Daniela a reconfirmat faptul că „S-au luat şaizeci”, însă, din cele sugerate de Dinu Viorica a reieşit necesitatea de a fi oferită o sumă de bani şi pentru judecătorul Sipoteanu Cleopatra Ioana, în calitate de membru al completului de recurs, care urma să judece la termenul din 21.01.2013 dosarul lui Nutu (fost Staicu) Dinel. Fiind pusă în faţa acestei situaţii, Petre   Daniela a abordat-o în termeni de acceptare: „… zece mii lu’ asta, lui Sipoteanca şi mă gândeam ca să rămână şi …[neinteligibil]…”, „Păi, bun, şi să, să spunem că vă mai aduc eu zece mii pentru Ioana, să-i daţi. E OK?”, „Îi dăm zece mii …[neinteligibil]… nu e de ajuns?”. Judecătorul Dinu Viorica a dat curs ofertei primite, susţinând că banii vor ajunge la colega sa, Sipoteanu Cleopatra Ioana: „Să-i mai dau de aici. O să-i spun: «Antonela, uite ia de aici cât crezi tu! Dă-i Ioanei»”. (...)
  • În vederea înmânării sumei de 10.000 euro, destinată judecătorului Sipoteanu Cleopatra Ioana, Petre   Daniela şi Dinu Viorica au stabilit să se întâlnească a doua zi, 21.01.2013, ora 09:30, în spatele Tribunalului Bucureşti, pe strada pe care se află Banca Feroviară, în apropierea Administraţiei Financiare: „Ne vedem, nu vorbim nimic, o iau înainte şi o cotesc undeva unde-i puţină lume, aveţi geanta pregătită, i-am aruncat şi… Să ştiţi că sunt tot mari, aşa, ca să nu…”. În schimbul sumei de 55.000 de euro, Petre   Daniela a subliniat că trebuie dată o soluţie „Să nu bată la ochi!”, adică „Şi daţi-i obligarea de a nu părăsi ţara”. (...)
  • Tangenţial discuţiilor mai sus menţionate, Dinu Viorica i-a relatat interlocutoarei sale faptul că grefierul Vasilescu Sorin l-a denigrat pe avocatul Petre   Daniel Costel în faţa colegei sale Costache Antonela Anemary: „Mi l-a descris în nişte culori, parcă era din mafia siciliană…”, „Deci, o să-i facă o publicitate negativă, ascultă-mă! Nici nu ştiu, nici nu ştiu cum să fac, să mă creadă pe mine!”. De asemenea, pe parcursul conversaţiei, a reieşit disponibilitatea judecătorului Dinu Viorica de a soluţiona favorabil, în sensul dorit de soţii Petre  , şi alte cauze penale, care i-ar fi repartizate în acelaşi mod „aleatoriu”, în discuţie fiind particularizate numele unora dintre părţi. (...)
  • Dinu Viorica a manifestat o atitudine înţelegătoare pentru colega sa Sipoteanu Cleopatra Ioana, care ar fi mai „fricoasă”, explicându-i interlocutoarei sale Petre   Daniela că „Tu… tu să fii în meseria asta, ştii cum ai fi de fricoasă?”, „Şi eu eram la fel. Până să cunosc…”, „Care sunt adevăratele…”, „… realităţi. Şi până să citesc foarte multe dosare. Exact ca medicii care-şi găsesc boli…”, „Şi mai ales că D.N.A.-u’ e cu ochii pe… toţi.”. (...)
  • În seara zilei de 21.01.2013, Dinu Viorica i-a restituit, la locuinţa sa, avocatului Petre   Daniel Costel suma de 55.000 euro, dialogul fiind înregistrat audio, conform art. 911 şi urm. C.p.p. Cu prilejul acestei întâlniri, judecătorul Dinu Viorica a oferit mai multe explicaţii pentru faptul că îşi onorase promisiunea, de a soluţiona în mod favorabil recursul formulat de Nutu (fost Staicu) Dinel. Astfel, o primă explicaţie a fost aceea că judecătorul Costache Antonela Anemary ar fi fost „atenţionată” de un avocat Tocan, cu privire la faptul că în penitenciar exista deja zvonul că Nutu (fost Staicu) Dinel va fi eliberat şi că ar fi bine „să aibă grijă”. (...)
  • În final, Dinu Viorica a relatat că judecătorului Costache Antonela Anemary i-a fost frică să primească suma de bani oferită, cu titlu de mită, pentru eliberarea lui Nutu (fost Staicu) Dinel, deoarece ar fi a avut coşmaruri: „Şi Antonela: «Nu şi nu» şi că ea a visat urât azi’noapte şi că se ştie în penitenciar şi că-i e frică. Numai aşa o ţinea!”, „I-am şi arătat banii de dimineaţă”. (...)
  • În final, judecătorul Dinu Viorica a subliniat că eşecul era oarecum previzibil, în condiţiile în care s-au suprapus două „filiere”, situaţie care contravine unor principii fundamentale de acţiune, respectate cu sfinţenie de către magistraţii corupţi: „Cu cât ştiu mai mulţi, cu atât iese un fâs! Eu ştiu de la fetele astea de la Curte. În momentul în care au venit două pile, nu servesc niciuna”.
  • Pe fondul acestor dezvăluiri, Dinu Viorica a accentuat că regretul său cu privire la neputinţa de a fi onorat promisiunea admiterii recursului este cu atât mai mare cu cât „Şi mergea, mergea… motivat aşa de mişto ăsta…”, „Mergea pe termen rezonabil, mergea…”, iar avocatul Petre   Daniel Costel a afirmat că soluţia ar fi putut fi dată şi de un judecător care nu ar fi primit mită: „E de pus liber, din picioare, ăsta! Ăsta e de pus liber la un complet fără nimic”. (...)
  • Vasilescu Sorin a motivat că a urmat indicaţiile primite de la Costache Antonela Anemary şi, astfel, a venit la Dinu Viorica, pentru a-i solicita sprijinul în vederea înmânării unei sume de bani către judecătorul Bombos Ana Otilia, cu ajutorul judecătorului Terceanu (fostă Teodorovici) Geanina: „Şi mi-a zis ca să vorbim pe scurt cu dumneavoastră, să-i spuneţi lu’ doamna Teodorovici, ca să-i dau eu banu’ …[neinteligibil]… Bombos şi ăsta... doamna Bombos”. Grefierul a relatat că a primit asigurări de la şefa sa că demersul este sigur: „Lu’ Antonela.”, „Şi am întrebat-o: «E sigură? Să nu facem tâmpenie» A zis că: «Da, e sută la sută sigur»”. Se înţelege, din cuprinsul discuţiei, că Vasilescu Sorin ar fi oferit o sumă de bani judecătorului Dinu Viorica: „Şi vroiam să vorbesc cu dumneavoastră, să-i luaţi dumneavoastră... legătura cu doamna… Se poate?”, aceasta din urmă acceptând propunerea primită. (...)
  • În totală contradicţie cu cele afirmate la întâlnirile avute anterior, cu soţii Petre  , Dinu Viorica a pus eşecul demersurilor de punere în libertate a inculpatului Nutu (fost Staicu) Dinel pe seama avocatei Raducan Ileana Alina care, în mod greşit a apelat la avocatul Petre   Daniel Costel, în detrimentul „filierei” Vasilescu Sorin: „Deci, blonda a greşit”, „Nu! E mafiot. E clar [n.n. Petre Dan]”,  „... e un escroc”, „Şi proasta aia de nevastă-sa care n-are nicio preocupare”, „Deci, au trei copii. Şi ei trag ca să poa... să trăiască. Şi ei cred că merge aşa cu...”. (.....)
  • Întrucât Raducan Ileana Alina era nemulţumită de serviciile lui Petre Daniel Costel, căruia îi remisese anterior suma de 150.000 euro pentru a „rezolva” problema lui Nutu (fost Staicu) Dinel şi care, în pofida neonorării promisiunii făcute, nu a restituit integral suma primită, reţinând pentru sine 62.000 euro, a apelat la „serviciile” lui Vasilescu Sorin. Astfel, Raducan Ileana Alina i-a propus ca, în schimbul sumei de 150.000 euro, să asigure el punerea în libertate a lui Nutu (fost Staicu) Dinel. Vasilescu Sorin a acceptat această propunere, după ce, în prealabil a obţinut acordul preşedintelui Secţiei a II-a penale, în persoana inculpatei Costache Antonela Anemary. Înţelegerea dintre grefier şi preşedintele Secţiei a II-a penale a fost aceea ca Vasilescu Sorin să încaseze suma de 150.000 euro de la mituitori, după care să o împartă între ei, în felul următor: 50.000 euro urmau să fie reţinuţi de către Vasilescu Sorin, iar diferenţa de 100.000 euro trebuia remisă judecătorului Costache Antonela Anemary.
  • Ulterior, acestor ultime înţelegeri, privind remiterea sumei de 150.000 euro, Vasilescu Sorin nu a mai fost contactat de către mituitori, iar soluţia Tribunalului Bucureşti a fost aceea de respingere a recursului declarat de inculpatul Nutu (fost Staicu) Dinel. În luna februarie 2013, Raducan Ileana Alina, de această dată însoţită de partenerul său „Bogdan”, a reluat cu insistenţă demersurile de „rezolvare” a problemelor lui Nutu (fost Staicu) Dinel. I-a promis lui Vasilescu Sorin suma de 60.000 euro, în schimbul intervenţiei la judecătorii Tribunalului Bucureşti, în vederea punerii în libertate a lui Nutu (fost Staicu) Dinel. Vasilescu Sorina acceptat şi a apelat din nou la Costache Antonela Anemary, care, la rândul său, a apelat la Dinu Viorica, în vederea influenţării deciziei membrilor completului de recurs, în persoanele judecătorului Terceanu Geanina şi Bombos Ana Otilia. Vasilescu Sorin a încasat de la Raducan Ileana Alina şi „Bogdan” suma de 60.000 euro, care a fost împărţită în felul următor: 10.000 euro a păstrat pentru sine, 10.000 euro i-a remis inculpatei Costache Antonela Anemary, iar 40.000 euro inculpatei Dinu Viorica. Vasilescu Sorin a constatat că acest ultim demers de „rezolvare” a problemelor lui Nutu (fost Staicu) Dinel a constituit un succes, din moment ce susnumitul a fost eliberat din starea de arest preventiv.

Nota: Sublinierile din referat apartin redactiei. Precizam ca informatiile de mai sus reprezinta extrase din referatul de arestare intocmit de procurorii DNA si ca toate persoanele mentionate in referat beneficiaza de prezumtia de nevinovatie pana la pronuntarea unei condamnari in instanta. 








Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.



























30413 vizualizari

  • +75 (87 voturi)    
    Replicile sunt delicioase! (Vineri, 15 martie 2013, 13:34)

    Con_stan_tin [utilizator]

    Nu Caragiale e genial, el doar ne-a plagiat pe noi.
    • +42 (50 voturi)    
      iaca ce zicea la vremea aia conu' (Vineri, 15 martie 2013, 14:16)

      razek [utilizator] i-a raspuns lui Con_stan_tin

      "An cu an apar proaspeți pe arena publică, în poze teatrale, teoreticienii, reformatorii și patrioții, placizii făuritori de sisteme noue, instigatorii exaltați, șoviniști, naționaliști, iredentiști, antisemiți, xenofagi, călărind pe întrecute fiecare pe calul său de bătaie, spre uimirea naivei trândavei plebe, servanta oligarhiei."
      Zice de acu' mai bine de'o suta de ani si iacata vorbele sale se potrivesc ... mai neicusorule !
      • +31 (45 voturi)    
        Toti penalii au votat USL! (Vineri, 15 martie 2013, 16:17)

        AnticoruptieinRomania [utilizator] i-a raspuns lui razek

        Judecatoarea arestata Dinu Viorica: "Pai, nu vezi ca nu conteaza ca a venit USL -ul la putere? Pentru spaga te leaga!"

        Oameni buni, va dati seama cati au votat cu doua maini USL-ul? Toate scursorile societatii romanesti!...
        • +21 (29 voturi)    
          da e clar (Vineri, 15 martie 2013, 17:02)

          I [utilizator] i-a raspuns lui AnticoruptieinRomania

          mai povestea unul din armata ca s-au sunat unii pe altii sa mearga sa voteze pentru cei care nu le taiau pensiile :))

          Bine... niste naivi pentru ca pensiile oricum se taie prin inflatie si impozite daca nu direct.
        • +13 (23 voturi)    
          ironia democratiei (Vineri, 15 martie 2013, 17:13)

          nellino [utilizator] i-a raspuns lui AnticoruptieinRomania

          scursorile si penalii Romaniei au adus prin votul lor majoritate de 70% in parlament pentru USL.

          tot 70% in parlament pentru USL au adus si nesimtitii, naivii, deziluzionatii, anarhistii si lenesii din tara si de peste hotare care nu s-au prezentat la vot, eu fiind unul dintre ei.

          cati dintre cei care scriau pe romaniantusl.com au fost la vot??
          • +7 (7 voturi)    
            si ce te ajuta ca mergeau toti din strainatate (Vineri, 15 martie 2013, 22:25)

            minny [utilizator] i-a raspuns lui nellino

            afara oricati votau tot atatea locuri erau in diaspora .. vreo 4-5 pe europa. deci ...
      • +13 (21 voturi)    
        Totusi (Vineri, 15 martie 2013, 16:38)

        nano2k [utilizator] i-a raspuns lui razek

        Indraznesc sa spun ca Caragiale (cacafonie intentionala) este universal pentru ca intr-o masura mai mica sau mai mare, vorbele lui se potrivesc in toate tarile lumii.

        In ce ne priveste, tind sa cred ca nu a facut pana la urma decat sa ne observe ca si popor si sa extraga esenta care ne defineste, poate mai mult decat pe altii...
        • +11 (15 voturi)    
          totusi (Vineri, 15 martie 2013, 17:31)

          ciuc [utilizator] i-a raspuns lui nano2k

          Cred ca gresesti aici, ca la noi la nimeni! Din aceasta cauza Caragiale este unic in literatura europeana. Pacat ca nu poate fi tradus cum trebuie.
    • +37 (39 voturi)    
      judecatorii MBG (Vineri, 15 martie 2013, 14:25)

      0m [utilizator] i-a raspuns lui Con_stan_tin

      Judecatorii MBG (Money Back Guarantee)
      • +9 (11 voturi)    
        in 30 de zile? (Vineri, 15 martie 2013, 17:02)

        I [utilizator] i-a raspuns lui 0m

        au si Termenii si conditii undeva sa le citesc? :))
    • -63 (79 voturi)    
      REALITATEA (Vineri, 15 martie 2013, 14:35)

      ravi [utilizator] i-a raspuns lui Con_stan_tin

      Asta este rezultatul reformei basiste a justitiei. Cand pui numai gunoaie la conducerea unor institutii asta se intampla.
      • +38 (46 voturi)    
        Reforma se vede la DNA (Vineri, 15 martie 2013, 15:42)

        Bogdan_1 [utilizator] i-a raspuns lui ravi

        Care ii descopera pe acesti corupti. La judecatori mona s-a opus, alaturi de gasca ei, la orice reforma. Daca e de reprosat lui Basescu e ca nu a avut puterea de a face reforma la judecatori - casta profund corupta la toate nivelele.
      • +45 (53 voturi)    
        de asta a vrut USL să îl dea jos pe Băse (Vineri, 15 martie 2013, 15:57)

        visio [utilizator] i-a raspuns lui ravi

        infractorii erau călcați de DNA; de asta era disperat Felix turnătorul și vrea, cu orice preț, să îl dea jos pe Băse; pentru că băse aprobă Procurorul-șef și ăl dă cu biciul în stâng și-n dreapta; de asta nu s-a grăbit Pivnicieru (nume predestinat dealtfel) să nu numească un Procuror șef; se vede, chiar și chiorii văd, că usl este dispusă să scoată românia în afara UE numai să își salveze infractorii....usl ar fi trebuit să știe că băse nu e aceeași nucă precum constantinescu...ăla de a dat insula Șerpilor degeaba ucrainei, și noi am cheltuit 100 milioane de eur prin tribunale, să recâștigăm nici 60% din ea...nu e băse Președintele cel mai bun, dar măcar are ”cu ce” să dea în âștia...
        Multțumiri DNA...și spor...
      • -11 (33 voturi)    
        Asta ai inteles tu? (Vineri, 15 martie 2013, 16:00)

        bogdan1477 [utilizator] i-a raspuns lui ravi

        Sau asta ai primit de la stapini pe biletel.
        Fraza asta iti spune ceva: Judecatoarea Dinu Viorica: "Pai, nu vezi ca nu conteaza ca a venit USL -ul la putere. Pentru spaga te leaga"
        • +25 (35 voturi)    
          Sa-ti explic: (Vineri, 15 martie 2013, 16:41)

          nano2k [utilizator] i-a raspuns lui bogdan1477

          Sa-ti explic: Doamna Dinu spune ca nu mai e ca pe vremuri, cand justitia asculta de partidele din componenta USL-ului (USL nu exista pe vremea aia, dar era PSD, PNL, PC).

          Mai departe, sa-ti explic: acuma, chiar daca USL e la putere, DNA e decuplata de la comanda politica si isi face treaba.

          Asta vrea dna Dinu sa spuna: nu va puneti speranta in USL, pentru ca (inca) nu au pus mana pe Justitie.

          Dar asteptam cu infrigurare evenimentele...
          • -15 (25 voturi)    
            E cea mai stupida (Vineri, 15 martie 2013, 18:52)

            OvidiuDiaconescu [utilizator] i-a raspuns lui nano2k

            interpretare a unei fraze explicite, simple... adica ai gasit un mod de-a o coti pe dupa copac, cu partidele care fac parte din usl, care atunci nu erau usl, cat explici ineptia de mai sus. Fraza a fost clara si explicita. Vin in completarea ei cu o alta: „Tre’ să aveţi grijă! Aveţi grijă, că D.N.A.-u’ e în foc continuu!”. sau alta: "Şi mai ales că D.N.A.-u’ e cu ochii pe… toţi.”.

            Esentialul e unul singur, nu mai incerca sa-l deviezi: justitia isi face treaba. Punct! indiferent de partidul politic de la guvernare (Sau formatiunea)
            • +15 (19 voturi)    
              Nu justitia, doar DNA ! (Vineri, 15 martie 2013, 20:39)

              gazania [utilizator] i-a raspuns lui OvidiuDiaconescu

              Ai aici dovada clara ca le este frica de DNA, ca lucreaza mana-mana cu "fetele" de la Curtea de apel,ca totul e o cloaca . Asta pana pune USL pe cine vrea la dna.
            • +11 (13 voturi)    
              ulucru e cert (Vineri, 15 martie 2013, 23:05)

              dan63 [utilizator] i-a raspuns lui OvidiuDiaconescu

              usl nu controlează DNA! Acest lucru este indubitabil din frază, oricum ai întoarce-o pe stilul antenelor!
        • +17 (19 voturi)    
          Si tu asta ai inteles? (Vineri, 15 martie 2013, 16:44)

          dcr [utilizator] i-a raspuns lui bogdan1477

          Adica altele erau asteptarile lor, acum, ca a venit USL-ul la putere. Si cand colo, ei tot te leaga daca iei spaga, sa vezi ce chestie!!
          • +7 (9 voturi)    
            EI adică (Vineri, 15 martie 2013, 23:06)

            dan63 [utilizator] i-a raspuns lui dcr

            DNA, care nu a încăput pe mâna usl!
      • +11 (15 voturi)    
        :) (Vineri, 15 martie 2013, 16:15)

        rochiri [utilizator] i-a raspuns lui ravi

        mda basescu este de vina !
      • +5 (5 voturi)    
        Asta este (Sâmbătă, 16 martie 2013, 9:51)

        adrian88000 [utilizator] i-a raspuns lui ravi

        rezultatul nesimtirii. Judecatorii au facut GREVA
        pentru marirea salariilor. Cu toate ca este ILEGAL.
        Li s-a marit foarte mult salariul si pensia.
        Dar cu cat au primit mai mult cu atat a crescut lacomia.
        O caracteristica a omului. LACOMIA.
        Din acest motiv nu este o solutie cresterea salariului pentru stoparea lacomiei.
        Salariul trebuie crescut , la categoriile profesionale care merita aceasta crestere, pentru a recompensa munca calificata si utila social.
        Nu pentru stoparea lacomiei !
        Efectul este inveres . Cu cat dai mai mult la nesimtiti , cu atat creste mai mult lacomia !
    • +32 (36 voturi)    
      mai sunt si alti judecatori... (Vineri, 15 martie 2013, 14:40)

      jescu [utilizator] i-a raspuns lui Con_stan_tin

      Daca cele 2 judecatoare nu dau detalii despre numele celorlalti judecatori implicati(e evident ca mai sunt si altii in retea) si despre dosarele aranjate in ultimii ani atunci ar trebui sa primeasca pedeapsa maxima, inchisoare pe viata.
    • +40 (46 voturi)    
      ce atita determinism de tip Caragiale (Vineri, 15 martie 2013, 15:06)

      vulpescu [utilizator] i-a raspuns lui Con_stan_tin

      Mai lasati-l pe Caragiale - mai bine sa traim in prezent si vedem cum sa-i sustinem pe Morar , pe Georgescu, pe Danilet, Haineala, Ghica , Macovei, Predoiu si pe toti cei din sistemul judiciar mai putin vizibili in presa, care sunt corecti, onesti , pro reforma si isi respecta profesia.

      Nu intimplator o sa observati ca magistratii corupti au un consort (a) angajat in politie.
      Asta isi are originera in vechiul sistem cind cirduri de militieni si altii si mai shady erau trimisi sa faca liceul si dreptul apoi la seral.Drept multumire pentru slugarnicia fata de regim.

      Limbajul tzoapelor judiciare ca si acelor doi candidati la CSM denota o calitate umana si intelectuala incompatibila cu exercitarea acestei profesii .Niste melci balosi cum mai sunt sute in sistem si in parlament.
      • +18 (20 voturi)    
        cu referire la inaintasii nostri (Vineri, 15 martie 2013, 15:30)

        razek [utilizator] i-a raspuns lui vulpescu

        Interesante remarcile tale cu referire la concetatenii alesi sa ne determine viitorul ! Caragiale si mai ales Eminescu devin repere prin acuitatea declaratiilor facute demult si azi perfect valabile.
      • -10 (12 voturi)    
        Solutia este Caragiale (Vineri, 15 martie 2013, 16:44)

        Con_stan_tin [utilizator] i-a raspuns lui vulpescu

        si nu Morar. Rasul vindeca bolile de caracter, incruntarea le cronicizeaza.
        • +3 (3 voturi)    
          Bravo Constantine ! (Sâmbătă, 16 martie 2013, 10:00)

          adrian88000 [utilizator] i-a raspuns lui Con_stan_tin

          Solutia ta , cand un pungas te buzunareste , este sa cazi pe spate de ras.
          Daca tie iti place sa fii jecmanit ,e treaba ta si solutia este doar pentru tine..
          Dar pentru Romania solutia este aceea de a baga pungasii la puscarie !
      • +2 (2 voturi)    
        ai dreptate ! (Sâmbătă, 16 martie 2013, 10:35)

        paganini [utilizator] i-a raspuns lui vulpescu

        numai ca e un Haos in capul romanilor ...ceva de speriat...tare mi-e teama !? Somnul ratiunii naste monstrii !!!!!!!!
    • +33 (37 voturi)    
      "Aveti grija ca DNA-ul este la foc continuu" (Vineri, 15 martie 2013, 15:33)

      mariage [utilizator] i-a raspuns lui Con_stan_tin

      No vad cum i-ar putea face cineva un compliment mai dragut lui Morar si intelegem cu ocazia asta si inversunarea Monei Pivniceru de a impiedica accederea acestuia la vreo functie de conducere in Parchetul General.
  • +63 (73 voturi)    
    voiculescu infractorul ce zice? (Vineri, 15 martie 2013, 13:40)

    quetzal [utilizator]

    acum se poate intelege mai bine circul voiculestian cu uite demisia nu e demisia + racnelile isterice ale latrinelor .
    Voia si omul sa ajunga pe mana celor doua judecatoare "cinstite" care i-ar fi dat banii inapoi daca nu reuseau sa-l scape:)
    • +46 (54 voturi)    
      Dan Voiculescu e suparat ca se asculta telefoanele (Vineri, 15 martie 2013, 14:10)

      Gryphus [utilizator] i-a raspuns lui quetzal

      astazi avem inca un exemplu ca ascultarea telefoanelor foloseste la prinderea infractorilor, ca doar doar cei care comit infractiuni sunt suparati ca li se asculta telefoanele
    • +39 (45 voturi)    
      ... (Vineri, 15 martie 2013, 14:26)

      ApH [utilizator] i-a raspuns lui quetzal

      Zice, prin intermediul papagalilor invitati permanent in studio gen Chireac, ca asta este justitia lui Basescu si rezultatul reformelor incepute de Macovei. Si trebuie sa admit ca intr-un fel are dreptate, nu era mai bine cand era liniste, fiecare isi vedea de aranjamentele lui, nederanjat de DNA, DIICOT, ANI si toti vandutii astia portocalii, presa era plina de reclame la CET-uri si hidrocentrale...?
    • -21 (35 voturi)    
      poate Voiculescu a fost intentionat dat lor..... (Vineri, 15 martie 2013, 15:04)

      Wizard of Oz [utilizator] i-a raspuns lui quetzal

      Dosarul lor era de mult in lucru, stenogramele (ciudat cum continua sa apara stenograme in media....parca era vorba ca este ilegal) nu-s de ieri, de azi....
      Cine stia ce urmeaza sa li se intample judecatoarelor a aranjat repartizarea dosarului Voiculescu catre una din ele.
      Pe fondul linsajului mediatic la care asist chiar acum (nu zic ca nu-s vinovate, ca nu merita dispretul nostru..dar asta trebuia sa se intample DUPA judecarea si condamnarea lor normala si corecta), legatura Voiculescu - Judecatoare corupta se face subliminal automat.
      Asta poate s-a si urmarit.
      Frumos lucrat....dar cam murdar.
      • +31 (41 voturi)    
        serios? (Vineri, 15 martie 2013, 15:21)

        gigel de luxembourg [utilizator] i-a raspuns lui Wizard of Oz

        esti suparat pe linsajul mediatic? dar cand aia de la antene au dat imagini in care erau Danilet cu fiica-sa dar ei insinuau ca ar fi Danilet pedofil cum a fost? Pe linsajul ala mediatic ai fost suparat? Dar cand s-a facut misto de Eba ca a gresit cuvantul succese in succesuri acolo n-ai mai fost suparat? Dar cand toate bubele erau (si inca mai sunt) puse pe seama lui Basescu, pe linsajul asta mediatic nu esti suparat?
      • +23 (31 voturi)    
        Intoarce-o si pe asta ca la Braila (Vineri, 15 martie 2013, 15:29)

        denvarel [utilizator] i-a raspuns lui Wizard of Oz

        "Pai, nu vezi ca nu conteaza ca a venit USL -ul la putere. Pentru spaga te leaga"
      • +20 (28 voturi)    
        subliminal (Vineri, 15 martie 2013, 15:57)

        quetzal [utilizator] i-a raspuns lui Wizard of Oz

        Nu e nici un mesaj subliminal, presa a scris "in clar'" ca Viorica Dinu se ocupa de dosarul voiculescu, nu era nici un secret. Oricum, din discutiile individelor, ele se bateau sa li se repartizeze dosare "grele", nu cred ca a fost nevoie de vreun efort ca sa-l ia in spinare sipe voiculescu:))

        Restul sunt speculatii.
      • -8 (18 voturi)    
        Exact!! (Vineri, 15 martie 2013, 16:17)

        370H-SSV-0773H [utilizator] i-a raspuns lui Wizard of Oz

        Curat murdar, dar umflati-le!! Asta tot ca parafraza la Caragiale... :))
      • +6 (14 voturi)    
        Se vede (Vineri, 15 martie 2013, 18:03)

        cobra1000 [utilizator] i-a raspuns lui Wizard of Oz

        de la distanta ca esti pupator de felixi ! O perioada cred ca ar trebui sa te abtii de la comentarii(patru-cinci ani) sa mai uite lumea de tine ! Dupa aceea poti sa revii...cu ganduri mai bune !
  • +73 (85 voturi)    
    deci fraza asta spune tot (Vineri, 15 martie 2013, 13:43)

    sucaa [utilizator]

    "Pai, nu vezi ca nu conteaza ca a venit USL -ul la putere. Pentru spaga te leaga"
    pt asta a fost votat usl-ul sa fure in liniste. si tot pt asta au revocat si doi judecatori din csm... pt ca nu mai puteau lua spaga.
    tot de aia se chinuie si pivnicereasca sa-si puna oameni servili la dna... sa linisteasca dna-ul. sa termine cu prostiile astea si sa le alsa dreptul la spaga :)
    mai stiu pe cineva care vroia sa vina usl-ul la putere sa mai castige niste contracte cu statul...
    sper ca base se tine tare si nu accepta orice propunere de procuror sef.
    • +13 (17 voturi)    
      exact (Vineri, 15 martie 2013, 16:56)

      Googol [utilizator] i-a raspuns lui sucaa

      aia e fraza care face dovada clară că judecătorii se așteptau ca PSD să apere justiția coruptă, așa cum a făcut-o întotdeauna în trecut din 1990 încoace. dar surpriză, n-au putut să subjuge DNA-ul. cred că voiculescu stă numai pe diazepame de-o vreme încoace.
  • +49 (57 voturi)    
    Aha! (Vineri, 15 martie 2013, 13:46)

    , AlwaysToTheRight, NeveRed! [utilizator]

    Astia erau eliberatorii de uslasi si de... camatari?!
    Mama, ce justitie sub tontu si cacarau!
    A... bunului simt, nesimtit!
    • -32 (42 voturi)    
      realitatea (Vineri, 15 martie 2013, 14:32)

      ravi [utilizator] i-a raspuns lui , AlwaysToTheRight, NeveRed!

      De udre si videni.
      • +11 (13 voturi)    
        da (Vineri, 15 martie 2013, 15:24)

        sucaa [utilizator] i-a raspuns lui ravi

        si cei doi dar si aproape tot usl-ul :)
        • -23 (31 voturi)    
          REALITATEA (Vineri, 15 martie 2013, 16:01)

          ravi [utilizator] i-a raspuns lui sucaa

          Cred ca ai venit in Romania ieri sau de foarte curand. Nu am vazut anchetati "baietii destepti" si tzutzarii lor. Nu am vazut anchetati videnii, udrele si toata camarila care a indatorat pe termen lung acest popor ca sa se faca piscine fara apa, telegondole fara clienti, terenuri de fotbal in panta, cei mai scumpi khilometri de drumuri. Astea sunt marile realizari ale guvernelor Basescu-Boc si Basescu-Ungureanu in economie si in institutiile statului unde s-au pus la conducere numai conducatori cu bube la "mapa profesionala" ca la o adica "pac la Razboiu"
          • +19 (23 voturi)    
            a cui realitate? (Vineri, 15 martie 2013, 16:35)

            sucaa [utilizator] i-a raspuns lui ravi

            aia prezentata de felix si inghitita de voi fara sa verificati?
            imprumutul facut de boc a fost pt datoriile facute de tariceanu inainte de alegerile din 2008. foloseste google sa vezi cat a imprumutat pe termen scurt ca sa mareasca pensiile si salariile bugetarilor inainte de alegeri.si la ce dobanzi. daca nu se facea imprumutul de la fmi intram in incapacitate de plata. in 2008 am avut al doilea deficit bugetar din ue, de 4,5%. acei bani au fost acoperiti prin imprumuturi.
            telegondole au fost una la straja si se bucura de un real succes. cunosc multi care au inceput sa se duca acolo. statiunea infloreste acum.
            proiectele pt piscine s-au facut local, nu la minister. primariile au facut proiectele.
            cei mai scumpi km de autostrada i-au contractat cei de la actualul usl. dincontra, boagiu a reusit sa scada pretul si sa renegocieze contractul facut de nastase. verifica.
            voi luati informatiile pe nemestecate si ramaneti cu ele in gat. habar nu aveti despre ce este vorba.
            s-a tiopat ca iordache este omul pdl-ului si de aceea castiga contracte. cand l-au arestat si l-au prins cu magariile s-a dovedit ca trimitea bani la pnl.
            asa au mintit cu totii desi in mare parte au fost de la usl. am vazut niste declaratii de avere ale parlamentarilor usl care si-au dublat averea in perioada guvernarii boc.
            dar ce va explic eu voua... aveti idei putine si fixe. de verificat adevarul nu sunteti in stare...
            • +10 (16 voturi)    
              din nefericire (Vineri, 15 martie 2013, 17:48)

              paolalaan [utilizator] i-a raspuns lui sucaa

              aveti mare dreptate , multa minciuna si manipulare ,si lumea naiva ..uite ca i-a votat si uite asa ei se imbogatesc pe rupte si noi platim!de aceea usl nu-l iubeste pe base , ca-i incurca la furat !
          • +7 (15 voturi)    
            da (Vineri, 15 martie 2013, 17:12)

            Googol [utilizator] i-a raspuns lui ravi

            astea sigur sunt vorbele tale? sau reciclezi vorbele ălora de la antena 3? cand vine vorba despre terenul ăla contruit în pantă, află că investiția s-a aprobat în timpul Guvernului Tăriceanu (PNL-UDMR, cu susţinere parlamentară PSD). PDL era în opoziţie(2008). primarul era de la PNG după care a trecut la PSD, iar la ministerul dezvoltării era Laszlo Borbely. nu mai copia vorbele primitivilor de la antena 3 și informează-te înainte să deschizi gura.
    • -26 (32 voturi)    
      asa? (Vineri, 15 martie 2013, 14:42)

      adrian8 [utilizator] i-a raspuns lui , AlwaysToTheRight, NeveRed!

      sa inteleg ca spagarii astia au fost numiti acolo de usl ?
      si ca spagile luate de ei au inceput dupa ce a venit usl ?
      • +28 (34 voturi)    
        Raspuns amandorura! (Vineri, 15 martie 2013, 14:57)

        , AlwaysToTheRight, NeveRed! [utilizator] i-a raspuns lui adrian8

        NU stiu de cine au fost pusi!
        Stiu de cine sunt aparati!
        Daca aveti ceata pe ochi, fie va spalati, fie va lasati de uitatul pe latrine! POate de acolo vi se trage!
        Ia raspundeti la o singura intrebare?!
        Daca au fost "numite" de Basescu, cun se face ca au judecat favorabil doar infractori uslasi si interlopi?! Si se mai pregateau de inca un lot de "oprimati" uslasi si alti... camatari!
        Adica pe Danilet il dau afara!
        Pe spagarii aparati de uslarime, numai cu DNA se poate sa te atingi de ei!
        Mai, copii, daca nu stiti, va spun, daca nu puteti, va ajut, daca nu vreti, va constrang; daca sunteti prosti (si cam este cazul vostru) nu am ce face!
        Un prost cu minimum de bun simt... tace!
        Voi... nu! Lipsa si acolo la apel!
        • -19 (23 voturi)    
          modul tau de a te adresa te caracterizeaza . (Vineri, 15 martie 2013, 15:56)

          adrian8 [utilizator] i-a raspuns lui , AlwaysToTheRight, NeveRed!

          daca NU stii , taci si cauta .

          pe danilet l-au data fara colegii lui (foarte multi dintre ei ) ( daca vrei sa le zici corupti la toti .. fie ..desi e de logica gainii ca nu e asa )

          pe spagarii astia , nu stiu cine ii protejeaza , dar din cate vad nu ii protejeaza nimeni .. poate ai tu informatii ... sau poate nu ai si doar dai din gura ...

          despre spalare pe ochi ..esti propriul exemplu concludent ,.

          si apropo .. sa urmezi propriul sfat din ultimele randuri .
          • +6 (10 voturi)    
            Te invarti in jurul cozii! (Vineri, 15 martie 2013, 16:30)

            , AlwaysToTheRight, NeveRed! [utilizator] i-a raspuns lui adrian8

            Si iarasi, nici pe aceea n/o vezi, din cauza de... ceata!
            Scuza/ma esti prea mic, pentru un razboi asa de mare!
            Si daca nu esti pregatit sa auzi decat ceea ce vrei sau ceea ce ai priceput, esti cu atat mai mic! Ti/o spun ca un sfat, nu cu superioritate!
            Daca nu stiu si tu esti atat de destept, trebuia sa spui! Dar ca orice comunist sau comunistoid, ocolesti raspunsuri directe cu credinta ca o intrebare il pune pe celalalt in dificultate! Te inseli, amice!
            Repet, esti prera mic si prea usor influentabil! Ai cap degeaba daca judeci cu televizorul! Sau poate nu ai palarie, ca sa nu/ti ploua in gat!
            • -7 (9 voturi)    
              insisti (Vineri, 15 martie 2013, 16:58)

              adrian8 [utilizator] i-a raspuns lui , AlwaysToTheRight, NeveRed!

              in a nu urma propriile sfaturi ...

              si te caracterizezi prin tot ce scrii ...

              oricum felicitari pentru atatea randuri in care nu spui nimic , doar bati campii si jignesti .
        • -14 (24 voturi)    
          REALITATEA (Vineri, 15 martie 2013, 16:13)

          ravi [utilizator] i-a raspuns lui , AlwaysToTheRight, NeveRed!

          Daca Vasilica Danilet este un reper pentru tine meriti sa traiesti intr-o tara de danileti,udre si videni. Eu nu vreau asta. Mi-au ajuns opt ani de reforma basista. Vrem in Schengen. Vrem la dracu ca 90% din populatie traieste mai rau ca pe vremea lu' Ceausescu. 40% din populatie este sub pragul de saracie.
          • -6 (12 voturi)    
            nu are ce sa inteleaga ... (Vineri, 15 martie 2013, 16:59)

            adrian8 [utilizator] i-a raspuns lui ravi

            probabil ca o sa iti rapunda prin jigniri si bla-bla-uri .. ca atat poate !
          • +14 (16 voturi)    
            Ai un raspuns mai sus! (Vineri, 15 martie 2013, 17:08)

            , AlwaysToTheRight, NeveRed! [utilizator] i-a raspuns lui ravi

            Daca sunteti in grup, macar spuneti!
            "90% din populatie traieste mai rau...
            40% este sub pragul saraciei.."
            TU iti dai seama ce spui?!
            Te/ai uitat priin sate sa vezi cum are tot taranul Digi?!
            Intri in supermarket vreodata?!
            Ti se pare ca sunt pline doar cu 10%?!
            Mai, omule, te/ai intrebat vreodata de ce ti/a dat Dumnezeu cap?! Tu stii sa faci corelatii?! Daca tot te uiti la ce te uiti, foloseste tartacuta si ... gandeste tu, nu lasa asta pe seama latrinelor! Daca esti in stare... parerea mea (Nicolae Vacaroiu)
            • -5 (11 voturi)    
              are digi da` se caca`n curte (Vineri, 15 martie 2013, 19:58)

              ockiu [utilizator] i-a raspuns lui , AlwaysToTheRight, NeveRed!

              pentru ca ce sa vezi nu are canalizare :)
              • +1 (1 vot)    
                Bun argument! (Sâmbătă, 16 martie 2013, 8:46)

                , AlwaysToTheRight, NeveRed! [utilizator] i-a raspuns lui ockiu

                Mai cauta!
                Dar vezi sa nu ramai cu ceva in okchi!
          • +11 (13 voturi)    
            da' (Vineri, 15 martie 2013, 17:55)

            Googol [utilizator] i-a raspuns lui ravi

            de un an de zile încoace trăiești mai bine sub regimul primului plagiator at țării? dar răspunde sincer.
            • +10 (14 voturi)    
              saracu ravi (Vineri, 15 martie 2013, 19:41)

              Vicrintor Pontonescu [utilizator] i-a raspuns lui Googol

              lasa-l saracu... si peste 10 ani cand romania o sa ajunga o stafie comunista el o sa urle din chinurile foametei: 'jos basescu'. ar trebui deja introdus un nou diagnostic: sindrom antenazheimer 3
            • -2 (6 voturi)    
              sunt si care`o duc bine (Vineri, 15 martie 2013, 20:00)

              ockiu [utilizator] i-a raspuns lui Googol

              ha ha ha ha ha
              din ce vad aici - lumea care`i ridica statuie fostului regim se plange ca o duce rau de mai multe vreme nu doar de un an de zile.

              ce sa vezi sunt unii care chiar o duc mai bine de un an de zile dar e posibil sa fie o coincidenta.
              • +2 (2 voturi)    
                luptatorule (Sâmbătă, 16 martie 2013, 9:27)

                Vicrintor Pontonescu [utilizator] i-a raspuns lui ockiu

                regresul romaniei de cand a venit usl-ul e unul cat se poate de evident... cum au inceput ei show-ul, leul a luat-o razna, inflatia la fel. am saracit cu totii intr-un an cu cateva procente.. cine o duce bine? tu? ca te platesc astia sa le iei apararea?
          • +2 (2 voturi)    
            serios? (Sâmbătă, 16 martie 2013, 13:57)

            gigel de luxembourg [utilizator] i-a raspuns lui ravi

            esti un mare mincinos. 40% din populatie sub pragul de saracie ? mai rau ca pe vremea lui ceausescu? adica acu e mai rau decat pe vremea cand stateai de la ora 5 la coada sa iei 2 litri de lapte sau de cu seara ca sa iei o butelie? esti un mare mincinos
      • +29 (31 voturi)    
        Nu, dar ei se simt protejati de USL (Vineri, 15 martie 2013, 14:58)

        abisala [utilizator] i-a raspuns lui adrian8

        si se simt amenintati de DNA. Exact DNA-ul pe care il apara Basescu. D-asta, trebuie votat DNA-ul :).
        • -15 (17 voturi)    
          cum se simt ei ... nu e relevant . (Vineri, 15 martie 2013, 15:57)

          adrian8 [utilizator] i-a raspuns lui abisala

          pana acum se pare ca e doar simtirea lor .. nu e nimic real .

          dna-ul este blamat pentru alte magarii la comanda , nu pentru ca ancheteaza corupti dovediti .
      • +19 (21 voturi)    
        da (Vineri, 15 martie 2013, 15:29)

        sucaa [utilizator] i-a raspuns lui adrian8

        au fost pusi de usl. voicu facea numirile prin tribunale acum ceva vreme. nu oficial, evident. sunt alte metode, nu trebuie sa ti le explic.
        aceia au votat pt revocarea judecatorilor de la csm la ordinul usl-ului.
        de cand a venit usl-ul au crezut ca pot sa reia practicile cu spagile. vezi declarata zilei :)
        voi chiar nu vedeti ca cei mai multi penali sunt la usl si nu vor sa plece din posturi? de ce oare? pt ca asteapta sa preia justitia in totalitate si s-o puna cu botul pe labe ca pe vremea lui nastase. va mai aduceti aminte de pna-ul lui nastase? ce realizari de toata jena avea?
        asta vor sa refaca.
      • +17 (19 voturi)    
        USL da spaga (Vineri, 15 martie 2013, 15:39)

        Bogdan_1 [utilizator] i-a raspuns lui adrian8

        Sau mai bine zis varfurile USL. Se explica baletul turnatorului la securitate pentru a ajunge la judecatorii "de casa"
        • -15 (17 voturi)    
          presupui . (Vineri, 15 martie 2013, 15:59)

          adrian8 [utilizator] i-a raspuns lui Bogdan_1

          dar innafara de convingerea ta (sau imprumutata) mai ai vreo dovada?
          • +16 (18 voturi)    
            pai cum (Vineri, 15 martie 2013, 16:37)

            sucaa [utilizator] i-a raspuns lui adrian8

            dar ca morar este omul lui base voi aveti dovezi? ca au fost revocati judecatorii din csm pe motiv ca erau oamenii lui base exista vreun motiv?
            ca base a fost securist sau betiv ati avut vreo dovada?
            voi ati inventat metoda insinuarilor nefondate. acum cand vi se plateste cu aceiasi moneda nu mai este bine?:)
            ghinion...
            • -9 (11 voturi)    
              voi ? (Vineri, 15 martie 2013, 17:00)

              adrian8 [utilizator] i-a raspuns lui sucaa

              cred ca vezi incrucisat ...

              o sa explic si pentru tine ... au fost revocati de cei care i-au pus acolo , e simplu , nu sunt pe viata numiti in posturi calde pe bani multi .
              • +5 (7 voturi)    
                :)) (Vineri, 15 martie 2013, 18:24)

                sucaa [utilizator] i-a raspuns lui adrian8

                stii cum e ce ai spus tu?
                exact ca parintele ce urla la copil: "eu te-am facut eu te omor" :)
                nu sunt numiti pe viata, ci pe 6 ani. cand si-au dat votul pt ei si-au dat pt 6 ani, nu pe o perioada surpriza in functie de cum le dicteaza sefii.
                e ca si cum iti dau un imprumut pt un an si tu te bazezi pe asta, si vin la jumatatea anului si iti zic ca vreau banii inapoi. doar sunt banii mei si ce-am vb atunci nu conteaza.
                incrcisat vezi tu ca invoci un regulament dar nu te intereseaza motivele revocarii.
                nu mie trebuie sa-mi explici, crede-ma ca nu este cazul si nu cu explicatia: "eu te-am facut eu te omor". exista niste regulamente care trebuie respectate. dar e greu pt tine sa gandesti logic. ai prins explicatia aia de la latrine si o repeti pe aici. nu cred ca locul potrivit in care sa-ti demonstrezi lipsa ta in zona logicii:)
                • -1 (5 voturi)    
                  comparatie nefericita (Vineri, 15 martie 2013, 20:06)

                  ockiu [utilizator] i-a raspuns lui sucaa

                  nefericita comparatie ai gasit si tu ...
                  vezi tu e un contract de ambele parti - aia l-au trimis acolo iar el trebuia sa-i reprezinte. se pare ca cei care l-au trimis au considerat ca NU`i mai reprezinta.
                  • +4 (6 voturi)    
                    exact (Vineri, 15 martie 2013, 22:13)

                    sucaa [utilizator] i-a raspuns lui ockiu

                    Fiind un contract de ambele parti se anuleaza unilateral?
                    Si inca o intrebare, nu ii mai reprezinta in baza caror fapte? In baza a ce? A cuantificat cineva motivele?
                    Eu unul nu am vazut niciun motiv. A fost revocat ca nu a votat cum vroiau ei... ori din ce stiu, votul intrun stat de drept este liber, nu?
            • +6 (8 voturi)    
              Lasa/l! (Vineri, 15 martie 2013, 17:10)

              , AlwaysToTheRight, NeveRed! [utilizator] i-a raspuns lui sucaa

              De unde nu/i nici Dumnezeu nu cere!
              Ceea ce este mai rau este ca nemernicii astia nu cred nici macar in Dumnezeu!
              De unde stiu?!
              Exista un papa, un om adevarat Francisc I; Pocul de ponta l/a numit pe oprisan, un boschetar amarat, francisc al II-lea!
              Rahati cu perje, asta sunt!
  • +34 (40 voturi)    
    astia trebuie executati (Vineri, 15 martie 2013, 13:49)

    dum_i [utilizator]

    pedeapsa capitala.
    • -3 (5 voturi)    
      Pierdem o groaza de bani, (Vineri, 15 martie 2013, 16:51)

      Con_stan_tin [utilizator] i-a raspuns lui dum_i

      60000 de euro/proces valoareaza constiinta lor! Si mai ziceti de ce am intrat in criza cand voi sunteti dispunsi sa dati cu piciorul la o gramada de bani.
  • +33 (39 voturi)    
    Sorin asta...mare fomist (Vineri, 15 martie 2013, 13:53)

    bgd [utilizator]

    Ehaa...5 MII ?!?!?! Pai se poate? 2 blanuri...

    In alta ordine de idei...aveti rabdare doamnelor, in special "fetele de la Curte", USL-ul inca nu a apucat sa-si puna oamenii unde trebuie...deci mai cu grija.
    Cum i-au pus, puteti da drumul la treaba...chiar si cu 2 pile deodata ca nu-i bai.

    Voi va dati seama ce-o sa fie in tara asta dupa ce isi baga USL-ul oamenii in pozitiile astea cheie? Va fi prapad...
    • -25 (31 voturi)    
      buna dimineatza ! (Vineri, 15 martie 2013, 14:43)

      adrian8 [utilizator] i-a raspuns lui bgd

      "Voi va dati seama ce-o sa fie in tara asta dupa ce isi baga USL-ul oamenii in pozitiile astea cheie? Va fi prapad.."

      dar astia de acum , astia corupti , spagari , mafioti de cine au fost bagati ?
      • +21 (25 voturi)    
        Noapte buna . (Vineri, 15 martie 2013, 15:29)

        bgd [utilizator] i-a raspuns lui adrian8

        1. De cand partidele politice aleg judecatori?

        2. Simpla fraza „Păi, nu vezi că nu contează că a venit U.S.L.-ul la putere… Pentru şpagă te leagă” ar trebui sa-ti spuna tot despre asteptarile judecatorilor corupti de la actuala guvernare...si chinul prin care au trecut pana in acest posibil moment eliberator.
        In plus, daca niste judecatori se asteapta la asa ceva, e destul de clar ca au niste informatii venite direct de la sursa.

        Mi se pare destul de penibila incercarea ta de a devia atentia catre PDL, mai ales cand n-ai absolut nici o baza, nici un fel de argument solid.
        Aceasta buba a fost tot timpul prezenta in capul USL-ului, mai ales al PSD-ului,...inca de la inceputuri. Nu are sens sa incercam mutarea ei pentru ca nu merge...ar trebui sa vedem cu totii acest lucru si sa incercam sa rezolvam problema. Certurile..."ba PDL-u e de vina - ba nu" nu mai au sens acum, alegerile au trecut si ne asteapta 4 ani alaturi de actuala putere. Cu cat vedem realitatea mai rapid, cu atat mai repede punem presiune pe putere. Problema cu Justitia ne afecteaza statul, societatea, ne afecteaza pe toti...indiferent de preferintele politice.
        • -15 (19 voturi)    
          si tie .. (Vineri, 15 martie 2013, 16:02)

          adrian8 [utilizator] i-a raspuns lui bgd

          1. de cand nastase a creeat aceasta regula , si apoi basescu a perfectionato , acest om-partid care dicta fiecare respiratie in pdl .

          2. "simpla fraza" e o simpla fraza . nu dovedeste decat ca aveau anumite asteptari , sperand ca se vor afla sub umbrela daca se dau cu puterea actuala , poate ca asa erau invatati de pe vremea boc-ului .
          • +4 (6 voturi)    
            serios? (Vineri, 15 martie 2013, 16:48)

            bgd [utilizator] i-a raspuns lui adrian8

            1. Un judecator poate avea o preferinta politica sau nu, poate fi influentat de anumiti lideri politici sau nu...dar niciodata nu e numit de un partid politic si niciodata nu poate fi dat jos de catre un partid politic. Tu ca politician sau ca partid politic, nu ai ce fel de presiune sa faci in acest sens daca un judecator este curat... Poti veni cu bani sau/si cu amenintari/santaj (in cazul coruptilor). Insa cu asta poate veni oricune are destule resurse...deci nu ne putem limita doar la Nastase, Basescu, PDL, USL...ci la toti cei cu bani, cu relatii, cu informatii, iar din astia sunt multi la noi in Romania.

            2. Nu chiar. Dezvoltand putin...tu cand ai niste asteptari, te bazezi pe ceva, nu? Adica nu poti sa te astepti sau sa speri sa castigi la loto fara sa-ti cumperi bilet. Stiu ele ceva...
            De invatat nu aveau sa fie invatate asa...uitate la formularea frazei, mai ales la acel "nu conteaza"...ca de fapt ala e toata treaba, ala face diferenta dintre asteptarile lor din vremea PDL-ului si cele de acum.
          • +6 (8 voturi)    
            adrian8 (Vineri, 15 martie 2013, 17:43)

            Bafana [utilizator] i-a raspuns lui adrian8

            Domnule, cand un tip iti spune ca esti beat, incepi sa-ti pui intrbari, dar cand mai multi iti spun acelasi lucru, te duci sa te te culci.
        • +1 (3 voturi)    
          cu nasu`n suflet. (Vineri, 15 martie 2013, 20:08)

          ockiu [utilizator] i-a raspuns lui bgd

          pct-ul 2 la tine e echivalent cu "nasu` nostru, al tuturor" ;) fix acelasi lucru inseamna.
      • +6 (8 voturi)    
        erau bagati deja si nu-i scotea nimeni (Vineri, 15 martie 2013, 16:14)

        quetzal [utilizator] i-a raspuns lui adrian8

        astia spagari si mafioti sunt acolo neintrerupt din 90 incoace, nu i-ai observat? au fost "bagati" de iliescu&nastase &mafia lor atunci cand au decis ca in romania va fi o "democratie originala".
        De abia din 2009 au inceput sa fie si "scosi" (cu catuse), nu numai "bagati'". Tot de atunci s-au radicalizat si au inceput sa tipe impotriva "justitiei" toti hotii si aparatorii lor (adica votantii usl.)
    • +5 (7 voturi)    
      Judecatoarele astea si altii (Vineri, 15 martie 2013, 17:48)

      proletara [utilizator] i-a raspuns lui bgd

      Prapad o sa fie pentru corupti ..DNA isi face treaba foarte bine . Si daca vor avea curaj sa mai tergiverseze dosare la lumina zilei , sa dea sentinte , cu suspendare, sa-i tina in brate pe SOV si Liviu Luca , pe Voiculescu si Fenechiu, vom avea noi cum sa-i demascam .
      Era o data un numar de telefon unde puteai sa suni la DNA si sa spui cine fura , cine face proxenetism , cina se imbogateste strident si fara limite . Care-i acel numar , domnilor. Nu este turnatorie, este curatenie generala. Pe banditi si hoti trebuie sa-i aratam cu degetul altfel Romania va ramane la coltul lumii . O tara plina de corupti si incompetenti. Cei corecti am plecat in alte tari , de soare pline, .. departe de Piovra romaneasca ! Alo , domnul Ponta, scapa de fenechiu, Pivniceru..ca strica imaginea Guvernului ce-ti poarta numele. Nu rata ocazia de a fi pomenit de oamenii cinstiti ca un bun Prim ministru !
  • +37 (43 voturi)    
    halal oameni ai legii (Vineri, 15 martie 2013, 13:53)

    anemari [utilizator]

    Ne mai miram de ce si de cine au fost revocati cei doi judecatori din CSM ,nu faceau parte din sistemul lor corupt si in consecinta trebuiau exclusi,pacat ca nici justitia nu pare sa ne mai dea o mica sansa sa speram la ceva bun in tara asta.Cei 4 milioane si ceva care au votat USL ne-au intors cu 20 de ani in urma,dar eu ii gasesc mult mai vinovati pe cei care au stat acasa si nu au vrut sa se implice. Acum platim cu totii si asta e doar inceputul.
    • +4 (6 voturi)    
      prin deductie logica, (Vineri, 15 martie 2013, 17:38)

      proletara [utilizator] i-a raspuns lui anemari

      toti cei care nu i-au vrut la CSM pe Danielet si Ghica sunt diferiti de ei, adica corupti. Acesta este un adevar cutremurator. Rusine sa va fie celor ce va lasati mituiti ! Lacomia voatra o sa va omoare si o sa va aduca boli grave ! Dumnezeu nu doarme . Rusine !
  • +35 (43 voturi)    
    ? (Vineri, 15 martie 2013, 13:54)

    cotora [utilizator]

    sa inteleg ca judecatorii de abia a asteptat sa vina usl la putere sa faca ce vor, de aceea judecatorii l-au revocat pe cei 2 judecatori din csm, ca magistratii sa faca ce vor si sa nu aiba griji ca cineva ii va deranja
  • +29 (33 voturi)    
    colcacie... (Vineri, 15 martie 2013, 13:58)

    akillies [utilizator]

    ..de vipere si naparci in Instantele din Romania!!!
    • +6 (8 voturi)    
      JUDECATOARE CORUPTE (Vineri, 15 martie 2013, 17:34)

      proletara [utilizator] i-a raspuns lui akillies

      platite cu lefuri mari, din banii amaratilor de romani ramasi in tara. Nu le ajung banii din salarii, au nevoie de multi, tot mai multi bani . Lacomia lor si a altora din sistem. Sa le fie rusine celor care au cerut ca Danielet si Ghica sa fie exclusi din CSM ! Le era pus in pericol sistemul de luat spaga ? Curatenie in Justitie . Pivniceru este omul varanului ..toti coruptii au bani sa corupa pe altii , iar poporul saraceste si se prosteste privind la manipularite televizate.
      JOS MANA DE PE JUSTITIE !
  • +36 (42 voturi)    
    grup infractional organizat..... (Vineri, 15 martie 2013, 13:58)

    translativus [utilizator]

    ....de genul celui pe care Voicu si-l dorea si se pare ca a si reusit in parte.
    Prin urzeala unor astfel de oameni, judecatori precum d-na Ghica si d-nul Danilet au fost "suspendati" din CSM, pentru ca incurcau planurile coruptilor din justitie.
    Pentru protejarea unor astfel de gripuri s-a incercat preluarea conducerii DNA si Parchet de catre persoane incompatibile (noroc cu presedintele ca nu s-a reusit) si tot de aceea se tergiverseaza atata numirea in cele doua functii.
    Curatarea justitiei de astfel de gunoaie este cea mai importanta etapa in revenirea la normalitate.
    Batalia continua ! Felicitari si curaj tuturor celor angrenati in aceasta operatiune de indepartare a escrocilor si a tuturor celor care pervertesc actul de justitie !
  • +44 (54 voturi)    
    "Dosare monitorizate de afara"... (Vineri, 15 martie 2013, 14:00)

    Alius [utilizator]

    E strigator la cer!!! Cum adica se ne monitorizeze noua dosarele "Inalta Poarta? Pana cand sa ne taram in genunchi pentru occidentalii astia? Ce, noi monitorizam dosarele lor de coruptie? Sa ne spuna noua pe cine sa bagam la parnaie? Unde este demnitatea noastra? Sa ne dea petrolul si gazele inapoi!!! Si sa plece Carrefour! Bassitii aia nenorociti din DNA, jos cu ei! Lasa ca pierde Merkel alegerile si o sa vedeti atunci!

    Evoque, Mazeta, Finutza sariti!!!
    • +19 (23 voturi)    
      ... (Vineri, 15 martie 2013, 14:30)

      ApH [utilizator] i-a raspuns lui Alius

      Las' ca e bine! Atat timp cat le e frica, e foarte bine! Cred ca multi nu vor dormi bine la noapte, desi sper sa nu se lase (mergand pe principiul tipic romanesc "alea erau niste proaste, pe mine sigur nu ma vor prinde") si sa continue in ritmul asta pana ajung toti la mititica. Daca li se mai confisca si averile, atunci e o sursa extraordinara de venituri la buget!!!
    • +3 (7 voturi)    
      numai un corupt uslas putea scrie asa ceva (Vineri, 15 martie 2013, 17:55)

      paolalaan [utilizator] i-a raspuns lui Alius

      se vede ca esti un gunoi de al cacarailor nemernicilor ,sunteti o ciuma ,un adevarat grup infractional organizat ,o sleahta de mafioti !asta e usl!
  • +27 (33 voturi)    
    ! (Vineri, 15 martie 2013, 14:04)

    AndreiU. [utilizator]

    Urmeaza candidatura lui Voiculescu la postul de senator ramas vacant.
  • +38 (42 voturi)    
    Ma cutremur! (Vineri, 15 martie 2013, 14:04)

    ioil [utilizator]

    Pentru asta trebuia subordonat sau desfiintat DNA-ul.Hotilor Romaniei le tremura izmenele.Prima data trebuie eliminata coruptia din justitie,apoi ceilalti.Deci nu bate campii Germania cand spune ca avem coruptie la nivel inalt.Este greu cu aceasta caracatita.Afara cu penalii de la guvernare si din parlament si apoi vorbim de Shenghen!
  • +19 (25 voturi)    
    Comentariu sters de utilizator (Vineri, 15 martie 2013, 14:05)

    [anonim]

  • +28 (32 voturi)    
    Nu conteaza ca a venit USL la putere, huh (Vineri, 15 martie 2013, 14:07)

    Mariusica.a [utilizator]

    Aici sta speranta coruptilor, in alianta comunistilor!
    • -21 (27 voturi)    
      ce nu intelegi ? (Vineri, 15 martie 2013, 14:47)

      adrian8 [utilizator] i-a raspuns lui Mariusica.a

      asta e mentalitatea , aceeasi pe care au avuto multi corupti cand a venit pdl la putere ...
    • +5 (7 voturi)    
      USL-istii si nu numai (Vineri, 15 martie 2013, 17:28)

      proletara [utilizator] i-a raspuns lui Mariusica.a

      Mizeria din tribunale este veche ..si contagioasa. sa ne gandim cum sa scapam de aceasta varacatita si de hotii care vor sa scape de justitie. Voiculescu se plimba de la senat la TMB , atat de vizibil ajutat si noi scriem, comentam , ne miram. Ele si ei aduna bani langa bani si isi fac palate prin cele mai insolite locuri ale Terrei.
      Noroc cu DNA, cu UE , cu Presedintele tarii , Monica Macovei. Ca daca USL era de la inceput nu mai vedeam noi hori si alte categorii de infractori la inchisoare !
      DNA ai multa treaba ca-i plina tara asta de pungasi !
      • +2 (2 voturi)    
        nu DNA-ul face curatenie (Vineri, 15 martie 2013, 20:15)

        ockiu [utilizator] i-a raspuns lui proletara

        sa nu uitam ca si in DNA sunt oameni numiti care n-au nici o treaba si nici foarte multa competenta.
        sistemul poate fi distrus doar interior - oricine incearca din afara nu va reusi.

        personal nu am vazut nimic spectaculos la DNA - bombonel 2,5 ani (pentru cat a facut doar 2,5 ani) si acolo sa nu uitam - ca "era perceput ca cea mai corupta persoana" - deci procurorul dna de caz a gasit fix poola probe - a concluziona judecatorul. altceva?! ah da - ancheta celor 2 mil de voturi fraudate :) - 8 ani ?!?! nu`i cam putin totusi? numa pe site-ul asta cate stenograme genul astora - e drept nu de la judecatori - au iesit (vorba unui comentator de pe-aici - parca erau ilegale) si nu am auzit prea multe finalizate. prea putin. parca au mai multe procese pierdute (vezi cateva cazuri de fosti ministri acuzati de te miri ce si instantele dand castig de cauza acuzatului) so - sa nu privim ca la Dumnezeu TATAL (sau ca la papa) la DNA ca nu e cazul - suna frumos in 2004 - doar suna .... in practica - NIMIC.
  • +27 (29 voturi)    
    Comment sters de user (Vineri, 15 martie 2013, 14:08)

    polonyca [anonim]

  • +21 (25 voturi)    
    Eu propun .. (Vineri, 15 martie 2013, 14:29)

    Alius [utilizator]

    ..ca in virtutea prezumtiei de nevinovatie, cele doua judecatoare sa fie numite una Ministru al Justitiei in locul Pivniceresei si alta la CSM. Daca vor primi condamnari, mai vedem noi ce se intampla cu functiile celor doua (ca in cazul Behecali), da pana atunci sunt indreptatite sa ocupe orice functie. Asa sa le aratam noi coruptilor alora de occidentali, ce inseamna democratie.
  • -29 (37 voturi)    
    Dar nimeni nu observa (Vineri, 15 martie 2013, 14:32)

    La Tour Eiffel [utilizator]

    Ocupati cu basea la n-ati observat ca sistemul de spaga este format de pe timpul pedeleului si cu judecatori numiti de base. Reprezentantul nomenclaturii comuniste din Ro.
    • +27 (31 voturi)    
      Da, asa este! (Vineri, 15 martie 2013, 14:50)

      Alius [utilizator] i-a raspuns lui La Tour Eiffel

      Basescu le-a facut pe cele doua judecatoare.. Si va dati seama, cum pe vremea lui Nascase nu exista nici macar un corupt (dovada stau .. realizarile justitiei nascasiene impreuna cu cele ale sefului corpului de control, Poanta), coruptia s-a dezvoltat pe vremea lui Basescu.

      Noroc ca a venit USL-ul la putere si uitati, deja se vad rezultatele pivniceresei. Acum, cele doua judecatoare impreuna cu cei cu dosare penale din politie si guvern o sa ne ajute sa scapam tara asta de basisti si pedelisti si hoti. Nu, doar basisti si pedelisti.
    • +20 (24 voturi)    
      (prostie + ipocrizie) la patrat (Vineri, 15 martie 2013, 14:53)

      Sani [utilizator] i-a raspuns lui La Tour Eiffel

      Dragule, pai sa-i ia pe toti, de la USL, de la PDL, de la PC, etc.....si ultimul de pe lista, cu voia d-voastra, pe ION ILIESCU?

      In alta ordine de idei, ce dracq ai vrut sa spui?
      Cine, ce sa observe?

      Voi USL-amul chiar aveti ochelari de cal.
      Sunteti ca bunica-mea:
      Intelegeti putine din viata dar compensati prin incapatanare. Atata mai aveti.

      Apropo dragule, sistemul de spaga exista de cand exist si eu, adica dinainte de caderea idiotului de Ceausescu, Iliescu "l-a reformulat" mai apoi.

      PDL-ul, ca si PNL-ul, ca si PSD-ul l-a folosit in folos propriu.
      Ceea ce spui tu denota prostie + ipocrizie la patrat.
    • +19 (23 voturi)    
      eram sigur ca base e de vina (Vineri, 15 martie 2013, 14:57)

      rakleta [utilizator] i-a raspuns lui La Tour Eiffel

      El ia pus el e de vina
      Am inteles , vionvatul din oficiu, el e ....
      Halal natie.... Somn usor.
    • +10 (12 voturi)    
      da (Vineri, 15 martie 2013, 15:39)

      sucaa [utilizator] i-a raspuns lui La Tour Eiffel

      format de base sa apere afaceristii usl-ului, nu? ce dracu, chiar ne crezi tampiti? :)
  • +30 (36 voturi)    
    USL in degringolada (Vineri, 15 martie 2013, 14:35)

    Sani [utilizator]

    Eu zic ca asta-i unul din ultimele sah-uri la USL.

    Urmeaza MAT!

    Pe scurt, grupurile de interese care au propulsat USL-ul la putere, aceiasi sau urmasii celor care l-au propulsat pe Iliescu in '90, n-au gasit de data asta un "manager" care sa corespunda "fisei de post".
    Ilisescu a corespuns perfect.
    Acum au ales 2 boarfe de cartier (Ponta & Antonescu) care au dat-o in bara. RAU!

    Probabil ca acesti "actionari" vor incerca cateva transferuri pe ultima suta de metri pentru a se salva.
    Depinde si de noi daca vor reusi sau nu!

    Asteptam ultima faza:
    USL la DNA!

    Hm, poate totusi, n-ar trebui sa asteptam.
    Fiecare dintre noi poate sa-i mai impinga cate un pic. Pas cu Pas!

    PS: Mazeta, Finutza, Evoque...nimic?
    Sunt in doliu?
  • +39 (45 voturi)    
    Bravo Morar (Vineri, 15 martie 2013, 14:35)

    Bogdan_1 [utilizator]

    Ai facut o institutie temuta (de hoti si corupti) si respectata (de cei onesti). Restul e gargara si politica acolo unde ar trebui sa fie cinsta si profesionalism.
    • +16 (18 voturi)    
      stii ce mi-as dori... (Vineri, 15 martie 2013, 15:16)

      NuDa [utilizator] i-a raspuns lui Bogdan_1

      Daniel Morar sa candideze la presedentie.
      Ar fi singura surpriza placuta pentru mine.
      Intrebare pentru cine stie: Are voi sa candideze?
      • +2 (4 voturi)    
        are (Vineri, 15 martie 2013, 22:50)

        javier [utilizator] i-a raspuns lui NuDa

        voie
  • +16 (18 voturi)    
    Astept reactia celorlalti judecatori (Vineri, 15 martie 2013, 15:24)

    bigbrother [utilizator]

    Si nu la nivel declarativ, cat mai degraba faptic prin schimbarea procedurilor si a modului in care isi desfasoara activitatea. Pentru ca aceasta schimbare trebuie sa vina de la ei, daca nu vor sa fie toti pusi in aceeasi "oala", cinstiti si corupti. In momentul in care infractorul nu va mai avea cui da spaga, atunci ne putem astepta la o schimbare si in aceasta tara.
  • +3 (5 voturi)    
    Deci? (Vineri, 15 martie 2013, 16:15)

    Cristica987 [utilizator]

    Intrati pe "romaniafaraei.ro" , nu va mai vaitati atat.Trebuie facut ceva , NU DOAR COMENTAT
  • +10 (12 voturi)    
    100 000 - 150 000 EU spaga obisnuita (Vineri, 15 martie 2013, 16:18)

    alex1234 [utilizator]

    100 000 - 150 000 EU este spaga obisnuita in justitie ca sa fi scapat....de obicei se rezolva prin avocatul tau care stie completul, care complet este 'autoprogramat' sa cada pe acel caz "prin tragere la sorti" s.a.m.d

    Tot de obicei actiunea are loc, la recursul final...

    Se mai parctica si alte smecherii de genul :
    - iti angajam fiica la noi la firma, daca dai decizia buna...
    - dam un contract de consultanta la una dintre firmele rudelor sau prietenilor tai....si de acolo iti iei tu banii
    - etc...

    Ce e de mirare ca doar aceste judecatoare au cazut de papagali....

    Practica este larg raspandita la scara national....in sistemul judiciar....
    • 0 (4 voturi)    
      Extraordinar! (Vineri, 15 martie 2013, 16:53)

      Sani [utilizator] i-a raspuns lui alex1234

      Alex draga, daca le stii mai bine decat DNA-ul du-te dom'le ca martor.

      Vezi ca in caz contrar poti fi acuzat de favorizare a infractorului prin tainuirea faptelor.

      P.S.: este OK daca vei sublinia ca aceste fapte murdare pe care le cunosti erau facute doar de "magistratii PDL-ului".
      Din orice parte ar fi acesti jegosi, este binevenita orice informatie.

      HAI CURAJ!
      • +4 (4 voturi)    
        Pai ce zic eu zice si DNA-ul (Vineri, 15 martie 2013, 17:43)

        alex1234 [utilizator] i-a raspuns lui Sani

        Pai ce zic eu zice si DNA-ul

        Tu nu stii citi ?

        "in cei 60.000 de euro menţionată anterior, Petre Daniel Costel şi Raducan Ileana Alina şi-au oprit suma de 5.000 de euro, pe care o remiseseră anterior grefierului Vasilescu Sorin, pentru manipularea sistemului de repartizare aleatorie a dosarelor. Diferenţa de 55.000 de euro a fost utilizată de avocatul Petre Daniel Costel astfel: 10.000 euro i-a păstrat pentru sine iar 45.000 euro i-a remis, prin intermediul soţiei sale, Petre Daniela, judecătorului Dinu Viorica. În schimbul sumei de 45.000 de euro, primite de la Petre Daniel Costel"

        Sani draga, se vede ca te simti cu musca pe caciula....tu pe la ce tribunal lucrezi ca-rti spun acuma ce se-ntampal si pe-acolo....


        "Vezi nuami ca pentru spaga , te leaga"

        ca sa citez din clasica judecatoare corupta....
        • 0 (0 voturi)    
          Aparent (Sâmbătă, 16 martie 2013, 8:50)

          Sani [utilizator] i-a raspuns lui alex1234

          Mai draga, comentariile tale anterioare sunt clar favorabile USl-amului.

          Deci hai nu te da neutru ca nu tine.
      • +4 (4 voturi)    
        Stai sa vezi Sani ce va urma.... (Vineri, 15 martie 2013, 17:46)

        alex1234 [utilizator] i-a raspuns lui Sani

        Stai sa vezi Sani ce va urma....


        Vezi ca DNA-ul lucreaza....."la loc continuu"

        astea nu sunt singurele dosare....

        In locul unora ...as fi foarte ingrijorat....Sani draga
    • +4 (6 voturi)    
      perfect adevarat (Vineri, 15 martie 2013, 17:15)

      MariaPopescu [utilizator] i-a raspuns lui alex1234

      important este ca acesta sa fie doar inceputul!
    • +9 (11 voturi)    
      Judecatoarele (Vineri, 15 martie 2013, 17:19)

      proletara [utilizator] i-a raspuns lui alex1234

      acestea doua si caracatita din jurul lor lucreaza de multi ani pe acest sistem mafiot. Toata lumea stie dar nimeni nu ia atitudine. am plecat din tara de sila acestui sistem si a sistemului de promovare in functii , unde au fost catarati toti incompetentii pilosi si obraznici . Din acest motiv nu merge nimic bine in tara noastra. Daca cineva este creator si inteligent , daca nu sta plecat in fata unui sef prost si mitocan , i se da in cap si acesta este nevoit sa plece cat mai departe de Romania. Credeti ca cei de la Bruxelles nu stiu asta ? O stiu din sursele lor , nu de la cei mai buni parlamentari romani de acolo. Rusine judecatorilor corupti.
      DNA - toata echipa dvs- felicitari Doamnelor si Domnilor, i nu-i lasati! Puneti tunurile pe ei , inregistratii , urmaritii , ca nu au limite, nu au rusine, desi au salarii mari si averi fabuloase !
      SOCIETATEA CIVILA CE FACE ACOLO ? Desteptarea si la actiune.
  • +2 (4 voturi)    
    Astept (Vineri, 15 martie 2013, 16:48)

    KostasP [utilizator]

    reintroducerea pedepsei capitale in cazuri de tradare a interesului national. Lista cu nume este deja lunga.
  • +7 (9 voturi)    
    Incredibil (Vineri, 15 martie 2013, 16:58)

    MariaPopescu [utilizator]

    Ar fi interesant sa stim si noi cat ne-a costat (ca doar noi l-am platit) sistemul informatic pentru alocarea "aleatorie" a dosarelor. Iar daca el poate fi "manipulat" atat de simplu (si asta se stie cu mult inainte de acest scandal), ar trebui sa mai cada niste capete "luminate". Este incredibil tupeul acestor judecatori!!!! Cu siguranta este vorba de o retea organizata si s-ar putea sa mai apara si altii in perioada urmatoare. Sper sa ajunga cercetarile/anchetele si la judecatorii de la sectia civila. Si ma refer in principal la Tribunalul Bucuresti si Curtea de Apel Bucuresti. Le dau un pont anchetatorilor: s-o ia "pe firul apei" cu procesele clienti versus banci. Vor observa cum se face alocarea "aleatorie" a dosarelor, vor vedea cat de stranii sunt deciziile etc. Odata descoperita aceasta filiera, vor descoperi si multe multe multe alte dosare din categoria "litigii intre profesionisti" care sunt solutionate in bataie de joc, insa in interesul lor. Ceea ce se intampla in aceste doua institutii "de prestigiu" este absolut incredibil. Suflecati-va manecile domnilor procurori pentru ca aveti mult de munca! Trebuie sa curatati tara asta de gunoaiele care ne-au intors in timp cu cel putin 20 de ani.
    Si un mesaj pentru USLA-mistii de la Antena 3: tot Basescu le-a pus pe judecatoarele acestea sa ia spaga? Tot Basescu le-a pus vorbele in gura si tot el le-a bagat banii in buzunar. Probabil ca tot Basescu le-a aranjat si vreun flagrant. Rusine sa va fie! Mai vorbiti de deontologie profesionala, de obiectivism si tot tacamul.....
    • +2 (4 voturi)    
      orice... (Vineri, 15 martie 2013, 17:50)

      mariage [utilizator] i-a raspuns lui MariaPopescu

      Sistem informatic poate fi manipulat, important este sa nu poata fi manipulat fara sa lase urme.
  • +4 (6 voturi)    
    votez DNA (Vineri, 15 martie 2013, 17:16)

    RaduAndrei1 [utilizator]

    Uite de ce avea dreptate Ghinea cand zicea "eu votez DNA"...
  • +10 (12 voturi)    
    aici se vede speranta USL-ului (Vineri, 15 martie 2013, 17:26)

    edif [utilizator]

    Demolarea justitiei pare a fi singurul lor scop, De ce a renuntat Voiculescu la mandat ca sa ajunga la judecatorii de mai sus? Pivniceru aproape subordoneaza CSM-ul, Ponta striga ca sunt procurorii lui Basescu, Antonescu vrea DNA desfiintat, etc. Poate odata si odata o sa inteleaga si votantul USL ce treaba minunanta a facut
    • -3 (5 voturi)    
      ofticosilor pro Basescu (Vineri, 15 martie 2013, 23:20)

      ro-lari [utilizator] i-a raspuns lui edif

      Nu va plictisiti laudand pe unii (destepti dar putini) si criticand pe alti (multi dar prosti) ?
      Democratia inseamna vot! Iar USL pentru voi este o tema dureroasa la creierele voastre ca funduletele de bebelusi!
      • 0 (0 voturi)    
        ce treaba are Basescu aici? (Sâmbătă, 16 martie 2013, 12:11)

        edif [utilizator] i-a raspuns lui ro-lari

        iar argumentele tale ca o majoritate a votat, cu tot respectul dar nu inseamna ca a si votat bine. Nici nu o sa gasesti o dovada mai buna ca articolul de mai sus. Despre jignirile pe care le aduci acelor "creiere" nici nu vreau sa comentez, e sub standardele forumului HN
  • +3 (5 voturi)    
    sa nu credeti (Vineri, 15 martie 2013, 17:44)

    paolalaan [utilizator]

    ca sunt singurele care au luat spaga!onu!ia cercetati bine si veti gasi sute ,mii care iau spaga!la judecatori e ceva , care se stia de mult ,si cred ca cel putin 50 la suta dintre ei fac asta ,ia cercetati un pic!la medici de asemenea dai spaga esti cat de cat luat in seama , nu dai ,poti muri!in liniste!la inspectori de orice fel asisderea !la directori ,nu mai spun!ce sa mai vorbim de politicieni?trebuie stopata coruptia ,oameni buni!trebuie bagati in puscarii pe capete cei care gresesc!si nu pedepse asa in doru lelii cu suspendare sau un an doi si ei scapa in cateva luni , nu!pedepse in asa fel incat sa-i stopeze pe cei care inca mai fac asa ceva pedepse exemplare si confiscarea averii care oricum e furata!
  • +2 (4 voturi)    
    Antena 3...nimic despre judecatorii corupti (Vineri, 15 martie 2013, 17:48)

    alex1234 [utilizator]

    Antena 3...nimic despre judecatorii corupti
    • +4 (6 voturi)    
      uite ce scrie antena3 (Vineri, 15 martie 2013, 18:17)

      arsenie [utilizator] i-a raspuns lui alex1234

      "Fostul premier Adrian Năstase, aflat în închisoare, este aşteptat cu braţele deschise de pesedişti. Congresul partidului a fost mutat pe 20 aprilie, pentru ca fostul prim-ministru să poată ajunge."
      http://www.antena3.ro/politica/adrian-nastase-aproape-de-o-functie-de-conducere-in-psd-206974.html
      • +8 (10 voturi)    
        Exact ...absolut nimic despre Cazul asta (Vineri, 15 martie 2013, 18:27)

        alex1234 [utilizator] i-a raspuns lui arsenie

        Sirile Antena3

        a) Europarlamentar: România şi Bulgaria nu ar fi trebuit lăsate în Uniunea Europeană

        b) Stare de urgenţă în Ungaria din cauza viscolului. Sute de români, blocaţi din cauza închiderii autostrăzilor

        c) Cum se distrează Băsescu la Consiliul European. Şeful statului apare în fotografii râzând, alături de alţi lideri europeni

        d) Partea "ÎNTUNECATĂ" a Papei Francisc. Un INTERVIU de excepţie care arată CINE este "protectorul săracilor"

        e) Băsescu, despre cele şapte milioane de euro plătite anual pentru deplasările cu avionul: O minciună!

        Copilul român care a murit în italia, intoxicat cu un pesticid folosit în...

        Altă nenorocire pe capul părinţilor Reevei Steenkamp, modelul ucis de Pistorius

        Samsung Galaxy S4. Mai mare, mai performant, mai interesant?

        Inundații în Transilvania! Cod Galben de vreme rea pentru 27 de județe din țară

        Accident spectaculos în Capitală! O mașină a retezat un copac

        Autocar românesc înzăpezit în Ungaria

        Elevă din Craiova, înjunghiată de fostul iubit

        Investiție de 1,7milioane de lei irosită! Parc inundat de ploi

        Medicii stomatologi se protejează de malpraxis

        Vântul face victime în Capitală. Două femei au fost lovite de un panou publicitar din faţa magazinului Unirea

        Ploiești. Pește stricat
    • +4 (6 voturi)    
      In loc de stiri Antena 3 organizeaza serate muzic. (Vineri, 15 martie 2013, 20:26)

      alex1234 [utilizator] i-a raspuns lui alex1234

      In loc de stiri, Antena 3 organizeaza seara serate "muzical-plangacioase"

      cu mama lui Ponta
      cu sotia lui Ponta
      cu actori, cu regizori, cu cantareti

      vor urma
      copii lui Ponta
      bona lui Ponta
      socrul lui Ponta
      alti actori regizori si cantareti care isi vor depana amintirile

      Antena 3 a devenit un fel de Access Direct mutat la Stiri

      - asta in timp ce la Mechel sute de muncitori sant pe drumuri
      - inflatia e cea mai mare din UE
      - numarul somerilor a crescut cu peste 130 000 de cand Plagiatorul apare zilnic la televizor (mai putin ieri cand a fost la Londra la meci) dupa ce tot el a promis 1 000 000 de locuri de munca
      - la Oltchim guvernul a pus pe liber 500 de muncitori dupa ce s-a jurat in alegeri ca nu va face asta
      - gazele si curentul s-au scumpit de doua ori si vor
      ajunge sa se Tripleze ca pret...
      - companiile nationale vor fi vandute pe nimic (CFR, Tarom, Posta, Hidroelectrica etc..etc..) ; companii pentru care Antena 3 lacrima acum un an de mama focului si acuza guvernul BOC de tradare si pact cu FMI
      - gazele de sist s-au aprobat de Ponta...acum Antena 3 este de acoprd si cu datul cu cianuri la Rosia Montana si cu gazele de Sist....dupa ce tot Antena 3 lacrima anul trecut, "sensibila" la nenorocirea oamenilor care vor fi afectati .. etc...etc...

      Hala Televiziune "de stiri" !
  • +5 (7 voturi)    
    sila, voma, dezgust (Vineri, 15 martie 2013, 18:03)

    arsenie [utilizator]

    Mi-e o sila de nedescris. Pana la voma.

    Desi au salarii de mii de euro, iata ca sunt magistrati aflati la cel mai inalt nivel care nu prezinta standarde minime de integritate, comportandu-se ca ultimii tejghetari.

    Coruptia e un mod de viata pentru multi, in Romania. Din pacate. De la politicieni pana la judecatori. Numai prin masuri radicale se mai poate face ceva.

    Cand o sa-ti tremure curu' de frica DNA, a politiei sau a serviciilor, sa nu cumva sa fii luat pe sus dimineata sau dus la audieri noaptea, atunci o sa se petreaca o schimbare structurala in Romania!

    Le doresc judecatoarelor sincera si indelungata parnaie!
  • +4 (6 voturi)    
    Nu va mai agitati asa (Vineri, 15 martie 2013, 18:59)

    KostasP [utilizator]

    Cu o floare sau doua nu se face primavara. Sistemul judiciar este corupt pina in maduva. Sint convins ca absolut toti judecatorii au primit cel putin odata mita sau au
    • +2 (4 voturi)    
      Corect...poate nu chiar toti (Vineri, 15 martie 2013, 19:19)

      alex1234 [utilizator] i-a raspuns lui KostasP

      Corect...poate nu chiar toti..dar majoritatea sigur...
  • +3 (3 voturi)    
    Intotdeauna (Vineri, 15 martie 2013, 22:47)

    KostasP [utilizator]

    am fost de parere ca marimea salariului si etica nu au nici o legatura. Hotii si coruptii vor ramine in continuare hoti si corupti chiar cu salarii f mari iar oamenii cinstiti si integrii vor ramine la fel chiar cu salarii f mici. E o problema care tine de caracterul fiecarui om. Aviz tuturor celor care dau si primesc mita (atentii) in societatea romaneasca.
  • 0 (2 voturi)    
    Paranormal dovedit. (Vineri, 15 martie 2013, 22:53)

    D-or [utilizator]

    Dovada ca justitia nu exista, dar paranormalul da.
    Antonela ar trebui sa intre intr-un program de cercetare a fenomenelor parapsiho.
  • -1 (5 voturi)    
    Aoleu... (Vineri, 15 martie 2013, 23:21)

    Gigi Kent [utilizator]

    ...cum adica te ia si daca e USL-ul la putere? Pai parca cazusem de acord ca astia de la USL sunt mama si tata (si soacra in acelasi timp) coruptiei ...

    In alta ordine de idei...ce are sula cu prefectura. Doamnele judecatoare se asteptau sa poata lua linistite spaga in continuare ca a venit USL-ul la putere sau cum? Jenant ...

    Daca voiau sa ia linistite spaga in continuare trebuiau sa il aiba pe nasul in suflet ... ca el e sef la DNA nu USL-ul.
  • +1 (1 vot)    
    Perdea de fum pentru legea retrocedarii (Sâmbătă, 16 martie 2013, 0:56)

    D-or [utilizator]

    Cind, mai exact, s-au facut inregistrarile? Nu cumva acest scandal are rolul sa eclipseze legea retrocedarilor care e in dezbatere publica?

    Nu am citit proiectul, dar pe cei care au fost cumparatori de buna-credinta, sau nevoiti, pentru ca locuiau in acele case (unele foarte modeste) si nu aveau de ales, ii apara cineva? Ei nu sunt oameni cu drepturi?
  • 0 (0 voturi)    
    magarii (Sâmbătă, 16 martie 2013, 7:32)

    PBuzau [utilizator]

    Iata ca DNA-ul a devenit si un fel Sanepid al justitiei.
    Au gasit carne de magar pana in judecatori si avocati.
    Pe cand in politisti ?
    Pache
  • +1 (1 vot)    
    Cumpar promotionale cu DNA (Sâmbătă, 16 martie 2013, 11:35)

    Trojan.H [utilizator]

    Bannere, fulare, insigne, steaguri, ce-o fi... Vreau sa mi le atirn in sufragerie. Ce tare ar fi o sapca cu DNA, as purta-o toata ziua. Sau un tricou: I love DNA!
  • 0 (0 voturi)    
    Legea 2/2013 atentat la justitie (Sâmbătă, 16 martie 2013, 15:41)

    Fanfan la tulipe [utilizator]

    Cititi Lg. 2/2013, votata de parlamantarii puterii, prin care s-au abrogat foarte multe motive de recurs, inclusiv acelea care aveau la baza o grava eroare de fapt a instantei de fond ce a condus la achitarea inculpatului sau situatia cand instanta nu s-a pronuntat pe o infractiune cu care a fost sesizata prin rechizitoriu. In traducere, procurorii vor avea mainile legate, nu vor putea declara recurs iar nelegalitatea nu va putea fi indreptata de instanta superioara de control judiciar. Aceasta modificare a legii, pe sest, fara valva, este un atentat la finalitatea justitiei, nici nu va inchipuiti cati vor scapa datorita acestor modificari. E clar ca s-a urmarit ca solutia instantei de fond sa nu mai poata fi verificata de instanta de recurs, astfel incat achitarea va ramane batuta in cuie. Societatea civila trebuie sa ia atitudine la acest atac asupra justitiei, mascat, vezi-doamne, sub forma unei legi de degrevare a instantelor...
  • 0 (0 voturi)    
    sper (Sâmbătă, 16 martie 2013, 17:51)

    gopo111 [utilizator]

    ca gunoaiele astea sa nu ia cu suspendare , sa stea la puscarie cam zece ani minim pt ceea ce au facut, aaaa si sa le ia tot, sa se confiste totul si din lucrurile vindute sa ajunga bani la bugetul Romaniei, cind v-or iesi din puscarie la matura cu ei


Abonare la comentarii cu RSS
Întâlniri on-line | #deladistanță

Top 10 articole cele mai ...


Startup Cafe
Euractiv
Contributors

Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by