Madalin Dumitru, fostul sef al Directiei Infrastructura din Primaria Capitalei, a continuat sa administreze cele doua firme pe care le avea si dupa ce a fost numit in aceasta functie, iar aceste societati au incheiat contracte cu constructorii care fac lucrari pentru municipalitate. Printre spaga primita se numara un Mercedes ML, un BMW X6 si un vas de WC, potrivit procurorilor Madalin Dumitru, fostul director al Directiei de Infrastructura din Primaria Capitalei, a continuat sa administreze cele doua societati la care a fost actionar pana in 2008 - Magistral si Precon - si dupa ce a fost numit director in Primaria Capitalei in 2008, potrivit rechizitoriului procurorilor DNA pentru trimiterea in judecata. Din verificarile efectuate de procurori a rezultat ca in perioada 2009 - 2014, Precon SRL a incheiat contracte cu societatile care aveau la randul lor contracte cu Primaria Municipiului Bucuresti sau care erau subcontractori pe contractele incheiate de Primaria Municipiului Bucuresti sau Administratia Strazilor Bucuresti.
Sentinta prin care dosarul ICA - Dan Voiculescu a fost finalizat definitiv. Vezi integral minuta de sedinta Dan Voiculescu a fost condamnat vineri la 10 ani de inchisoare. Alaturi de el, ceilalti inculpati au primit fiecare caondamnari, fie cu executare si suspendare. In plus, instanta a dispus diferite confiscari si sechestre pe mai multe bunuri ale inculpatilor, totul pentru a se recupera prejudiciul din dosar. Vezi in text integral Minuta sentintei prin care s-a finalizat definitiv dosarul ICA - Dan Voiculescu.
DNA: Cei patru judecatori de la Tribunalul Bucuresti au cerut si primit bani, carne, faina, cherestea si haine Cei patru judecatori de la Tribunalul Bucuresti (TB) care au ajuns, luni, la DNA au cerut si primit atat sume de bani - intre 10.000 si 15.000 de lei pe luna -, cat si bunuri, de la carne, si faina la cherestea si obiecte vestimentare, sustin procurorii anticoruptie, potrivit Mediafax.
Detalii din rechizitoriul procurorilor in cazul Apostu: 22 de telefoane mobile au fost descoperite la familia Apostu si la biroul edilului Procurorii au descoperit la locuinţa familiei Apostu 22 de telefoane mobile, folosite pentru împiedicarea localizării şi interceptării convorbirilor purtate de Sorin Apostu cu diverşi oameni de afaceri, iar cea care intermedia întâlnirile cu aceştia era Monica Apostu, potrivit rechizitoriului, citat de Mediafax.
Rechizitoriul Dosarului „Fabrica de zahar” – Gheorghe Falca Intra in text si citeste rechizitoriul
Rechizitoriul Dosarului "Matusa Tamara" - Adrian Nastase Intra in text si citeste rechizitoriul
Rechizitoriul Dosarului "I.C.A." - Dan Voiculescu Intra in text si citeste rechizitoriul
Rechizitoriul Dosarului "Voicu" – Catalin Voicu Intra in text si citeste rechizitoriul​
Rechizitoriul Dosarului "Valiza" - George Becali Intra in text si citeste rechizitoriul
Rechizitoriul Constantin Nicolescu presedintele CJ Arges Intra in text si citeste rechizitoriul
Rechizitoriul dosarului Codrut Seres 2011 Intra in text si citeste rechizitoriul
Rechizitoriul Dosarului de santaj – Dan Pasat Intra in text si citeste rechizitoriul
Rechizitoriul Dosarului "Bunuri din China (Zambaccian I)" - Adrian Nastase Intra in text si citeste rechizitoriul
Rechizitoriul Dosarului "2 Mai" - Monica Iacob Ridzi Intra in text si citeste rechizitoriul
Rechizitoriul Dosarului de luare de mita – Nicolae Mischie Intra in text si citeste rechizitoriul


Proiect sustinut de Fundatia Konrad Adenauer
Proiect finantat de Uniunea Europeana
Proiectul "Implicare si simplificare. Instrumente online in sprijinul luptei anticoruptiei" este finantat de Uniunea Europeana prin Programul Facilitatea de Tranzitie 2007/19343.01.11 - Consolidarea sprijinului societatii civile in lupta impotriva coruptiei.

Aceasta sectiune nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor.

Pentru eventuale informatii si sesizari legate de proiectele PHARE contactati: cfcu.phare@mfinante.ro

Pentru informatii despre celelalte programe finantate de Uniunea Europeana in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati adresa web a Centrului de Informare al Comisiei Europene in Romania.
Dosare inchise cu sentinte definitive
Sesizarea ta aici

Ai cunostinta de un act de coruptie? Ne poti trimite aici informatii despre acesta, precum si fisiere audio, video sau documente legate de caz.


Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version